Entity: A Horror Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME

Oynarken geren sürükleyici bir kaçış oyunu

Entity: A Horror Escape, oynarken gerileceğiniz sürükleyici bir kaçış oyunu. Korku - gerilim öğeleri içeren mobil oyunda terk edilmiş konaktan kaçmak için mücadele veriyorsunuz. Labirent kadar karmaşık yapıda olan bir evden karanlık güçlere yakalanmadan kaçmanız gerekiyor. Kilitli onlarca oda ve sürekli ayak seslerini duyacağınız bir varlık… Gerilim yüklü harika bir kaçış oyunu!

Kulaklıklarınızı takıp oynamanızı istediğim mobil oyunlardan biri Entity: A Horror Escape. Hafıza kaybı yaşayan gizemli bir kahramanın yerine geçtiğiniz oyunda hayaletlerin, üçlülerin yaşam sürdüğü eski bir konaktan kaçmaya çalışıyorsunuz. Buraya neden geldiğiniz, kim/kimler tarafından getirildiğiniz konusunda hiçbir fikriniz yok. Biraz toparlandıktan sonra evi gezmeye başlıyorsunuz. Çevrenize dikkatlice bakmanız önemli. Hiç ummadığınız bir odada işe yarar bir şeyler bulabilirsiniz. Kilitli odaların yanı sıra gizli odalar da var. Kaçmak için gerekli objeleri bulabilmek kadar bulmacaları çözebilmek de önemli. Bu arada evde dolanırken gürültü yapmamanız, ayak sesi duyduğunuzda saklanmanız gerekiyor. Aksi halde sesini hemen arkanızda hissettiğiniz varlığın istediğini ona vermiş oluyorsunuz.

Erkan Calp

Entity: A Horror Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
226.2 MB DOSYA BOYUTU

Geren atmosfere sahip evden kaçış oyunu

Entity: A Horror Escape, korkutucu öğeler içermese de geren sürükleyici bir kaçış oyunu. Labirent kadar karmaşık, onlarca odalı terk edilmiş bir konaktan çıkmaya çalıştığınız oyunda sona ne zaman geldiğinizi anlamayacaksınız. Mobil korku - gerilim oyunlarını seviyorsanız, bulmacalarla dolu kaçış oyunlarını da bayılıyorsanız tavsiye ederim. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir ve sadece 226MB boyutunda.

iPhone/iPad’de oynanabilir korku - gerilim yüklü mükemmel bir evden kaçış oyunu Entity: A Horror Escape. Tüm kaçış oyunlarında olduğu gibi nasıl geldiğinizi, kimler tarafından getirildiğinizi bilmediğiniz bir yerden kaçma mücadelesi veriyorsunuz. Bu sefer mekan olarak bir konak seçilmiş. Labirentten hallice olan evi dolaşarak kaçmanın yollarını arıyorsunuz. Kilitli ve gizli oda sayısı bir hayli fazla. Gezerken ses çıkarmamaya da özen göstermelisiniz. Aksi halde hemen ayak sesleri yükseliyor ve kötü güç tarafından ele geçiriliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DISTRAINT: Pocket Pixel Horror

    DISTRAINT: Pocket Pixel Horror oyununda karakterinizi yönlendirerek bulmacaları çözebilirsiniz.
  • Eyes The Horror Game APK

    Eyes The Horror Game APK, oynarken ürpereceğiniz gerilim korku türünde ücretsiz Android oyunu.
  • Sophie's Curse: Horror Game

    Kulaklığınızı takın, ekrana kilitlenin!
  • Insomnia 7

    Serinin yeni oyununda akıl hastanesinden kaçıyoruz.
  • School Alone

    Perili okuldan kaçın.
  • Evil Nun 2 APK

    Evil Nun 2 APK Android korku oyununda korkutucu rahibe ve yaratıklarla dolu bir okuldan kaçmaya çalışıyorsunuz. Evil Nun APK en iyi korku oyunları arasında.
  • Mr. Meat APK

    Mr. Meat APK, zombiye dönüşmüş bir seri katilin elinden kurtulmaya çalıştığınız korku kaçış oyunu. Zombili oyunu oynaması ücretsiz!
  • Evil Nun APK

    Evil Nun APK Android korku oyunları arasında. Korku oyununda rahibeye yakalanmadan okuldan kaçmanız gerekiyor. Bulmacalar kaderinizi belirliyor.