Envision AI

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Görme engellilere yardımcı olan bir uygulama

Envision AI, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir görme engelli yardımcı uygulaması olarak dikkat çekiyor.

Kullanışlı ve basit arayüzüyle ön plana çıkan Envision AI, görme engelli insanlara yardımcı olup onlara göz olabilecek bir uygulamadır. El yazısı okuma, tabelaları tanımlama ve çevreyi analiz etme gibi özelliklere sahip olan uygulamada konuşma desteğiyle görme engelli insanların işleri bir hayli kolaylaşıyor. Hızlı ve güvenli bir kullanıma sahip olan Envision AI, bu tür rahatsızlığı olanların telefonlarında mutlaka bulunması gereken bir uygulama. Görme engelli insanların hayatlarını kolaylaştırmak için hizmet eden uygulama 60'dan fazla dile de çeviri yapabiliyor.  Barkod tarama, el yazısı tanıma ve belge okuma gibi özelliklere sahip olan Envision AI, bu tür özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Envision AI uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Envision AI

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
363 MB DOSYA BOYUTU

Görme engellilerin hayatını kolaylaştıran bir uygulama

Envision AI, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir görme engelli yardımcı uygulaması olarak dikkat çekiyor.

Görme engelli insanların işlerini kolaylaştırmak için hizmet sunan bir mobil uygulama olan Envision AI, kullanışlı özellikleriyle dikkat çekiyor. Görme sorunu yaşayanların günlük yaşamlarını daha rahat bir hale getirebilen Envision AI, bu tür sorunlar yaşayan herkesin telefonunda yer alması gereken bir uygulama diyebilirim. El yazısı okuma, tabelaları tanımlama ve çevreyi analiz etme gibi özelliklere sahip olan uygulamada konuşma desteğiyle görme engelli insanların işleri bir hayli kolaylaşıyor. Hızlı ve güvenli bir kullanıma sahip olan Envision AI, 60'dan fazla dile de çeviri yapabiliyor.  Barkod tarama, el yazısı tanıma ve belge okuma gibi özelliklere sahip olan Envision AI, bu tür özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Envision AI uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Buca Engelsiz Rota

    Buca Engelsiz Rota uygulaması engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak bir çözüm sunuyor.
  • Engelsiz Sesli Kitap

    Engelsiz Sesli Kitap uygulaması sağlık ile ilgili temel bilgileri sesli olarak dinlemenizi sağlıyor.
  • Sarı Launcher

    Görme engelliler, sarı nokta hastaları ve yaşlıların telefonlarını daha kolay kullanabilmesi için geliştirilmiş bir launcher.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • Microsoft Swiftkey AI Keyboard

    Microsoft Swiftkey AI Keyboard, telefon klavyenizi istediğiniz şekilde özelleştirebildiğiniz ve ayrıca yazım yanlışlarınızı düzeltebileceğiniz, bir akıllı klavye uygulamasıdır.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • WheeLog!

    Engelli insanlara yardımcı olan bir mobil uygulama
  • Ask AI

    Ask AI, sorduğunuz her soruya anında cevap alabileceğiniz bir yapay zeka uygulamasıdır. İstediğiniz her konuda sohbet edin, fikir edinin ve çeşitli işlerinizde yardım alın.