Equestria Girls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
1,570 TOPLAM İNDİRME
122 MB DOSYA BOYUTU

Equestria Girls ile Android cihazlarınızdan kız karakterlerinizi giydirebilir ve maceradan maceraya koşabilirsiniz.

Equestria Girls oyunu, Android akıllı telefon ve tablet sahibi kullanıcılar için hazırlanmış eğlenceli bir oyun diyebilirim ancak oyunun temel olarak kız çocuklarına yönelik olarak hazırlandığını belirtmek gerek. Hasbro tarafından hazırlanan oyunu en verimli şekilde oynamak için bu karakterlere ait gerçek oyuncaklara sahip olmanız ve oyuncakların üzerindeki sembolleri taratmanız gerektiğini söyleyebilirim.

Ücretsiz olarak sunulan fakat içerisinde çok sayıda satın alma seçeneği barındıran oyun, dikkatli olmamanız halinde oldukça para harcatabilir ve bu nedenle satın alma seçeneklerini telefonunuzun ayarlarından tamamen iptal etme şansınız da var.

Oyundaki temel amacımız bize verilen Equestria kızlarını yönetmek ve onların küçük eğlencelerine katılmak. Pek çok farklı görev ve eğlenceli araca sahip olan oyun, böylelikle bir an bile sıkılmadan karakterimizle maceradan maceraya koşmamıza yardımcı oluyor. Onun görünümünü, kıyafetlerini ve pek çok aksesuarını değiştirebilme şansımız var ve böylelikle oldukça renkli bir karaktere sahip olabiliyoruz. Hatta fotoğraf çekimine bile izin veren oyun, böylece karakterimizin en güzel pozunu yakalamamıza yardımcı oluyor.

Oyunu oynayan diğer dostlarınızı da arkadaşınız olarak ekleme ve onlara yardımcı olma, sohbet etme gibi imkanlarınız da var. Tabii ki karakterinizin kullanabileceği çok sayıda seçeneği açmak için hem görevleri tamamlamanız hem de bazen satın alma seçeneklerinden faydalanmanız gerekiyor. Ancak biraz sabırla herhangi bir satın alma yapmadan oyunun keyfini çıkarabildiğinizi söyleyebilirim.

Oyunda kullanacağınız karakterlerin gerçek oyuncaklarınızdan alınmış olmaları ve oyun setlerinizi bu şekilde dijitale dökme imkanı eminim ki hoşunuza gidecektir.

Yiğit Ekim Demir

Equestria Girls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
515 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

Equestria Girls oyunu ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan equestria kızlarını giydirebilir ve onlarla maceraya atılabilirsiniz.

Equestria Girls oyunu, Hasbro'nun sahip olduğu My Little Pony oyun setine sahip olan iPhone ve iPad kullanıcılarının, oyuncaklarını dijital bir oyun deneyimiyle birlikte kullanabilmeleri için hazırlanmış ücretsiz bir kız çocuğu oyunu diyebilirim. Zira içerisindeki karakterler kız çocuklarına yönelik olarak hazırlanmışlar ve bu nedenle karakter giydirme gibi pek çok öğe oyundaki yerini alıyor.

Ücretsiz olarak sunulmasına karşın çok sayıda satın alma seçeneği barındıran oyun, bu nedenle mobil cihazınızı çocuğunuza teslim etmeyi düşünüyorsanız bazen biraz tehlikeli olabiliyor. Oyunda yer alan karakterleri elde edebilmek için gerçek dünyadaki oyuncağı kamerayla taratmak gerekebiliyor ancak oyuncaklara sahip olmasanız da oyun içerisinden karakter seçimi mevcut.

Karakter giydirme, karakter ile fotoğraf çekimi ve maceradan maceraya koşarak görevleri tamamlama gibi çeşitli bölümlere sahip olan oyun, arkadaş eklemeye de izin verdiği için dostlarınızla oyun içerisinden iletişime geçme veya onlara yardımcı olma imkanı da sunuyor. Bölümleri ve görevleri tamamladıkça daha fazla karakter, eşya ve seçeneği de açabildiğiniz için oyunun devamlı olarak kendini yenileyebildiğini söyleyebilirim.

Oyunun grafiklerinin ve ses öğelerinin genel atmosferi oldukça güzel bir hale getirdiğini ve oyunun renkli hali sayesinde sıkılmadan saatlerce oynanabilir olduğunu da belirtmek gerek. Eğer kız çocuğunuz için yeni ve eğlenceli, vakit geçirmesine yardımcı olacak bir oyun arıyorsanız Equestria Girls'ü denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fix It Girls - Summer Fun

    Fix It Girls - Summer Fun, başarılı oyun serisi Fix Iy Girls'ün yaza özel çıkarılmış olan yeni ve eğlenceli oyunu.
  • Game Girls Hairstyles

    Game Girls Hairstyles güzellik salonumuza gelen mankenlerin isteklerini gerçekleştirmek için çaba sarfettiğimiz bir oyun.
  • The Powerpuff Girls Story Maker

    The Powerpuff Girls Story Maker, özellikle çocukların beğenerek oynayabileceği bir keşfetme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Fix It Girls - House Makeover

    Küçük kızlara özgüven aşılayacak başarılı bir oyun olan Fix It Girls - House Makeover tamir ve ev düzenleme hakkında önemli detaylar öğretiyor.
  • Girls Party Dress up

    Girls Party Dress up, partiye giderken çok şık ve güzel görünmek isteyen kızları giydirerek onlara yardım etmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Berry Farm: Girls Pastry Story

    Pasta yapımı ve oyun keyfini bir araya getiren ücretsiz bir çalışma arayanlara tavsiyemiz Berry Farm: Girls Pastry Story.
  • Drift Girls

    Drift Girls ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil yarış oyunudur
  • Powerpuff Girls: Monkey Mania

    Powerpuff Girls'ler şehri kurtarmak için görev başında.