Erin: The Last Aos Si

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Erin: The Last Aos Si mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Erin: The Last Aos Si retro tarzda bir görünüme sahip olan ve hikayesiyle dikkat çeken bir mobil RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerlnize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Erin: The Last Aos Si'de bizi Kelt mitolojisinden esinlenen bir hikaye bekliyor. Antik çağlardaki İskoçya'da geçen oyunda Erin adlı kahramanımızın macerasına katılıyoruz. Oyundaki bütün olaylar felaket tanrısı Balor'un dünyayı yok etmeye karar vermesiyle başlıyor. Biz ise Balor'u durdurmak için gönüllü olan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Balon'u mağlup edebilmek için farklı toprakları keşfetmemiz ve hizmetkarlarıyla savaşmamız gerekiyor.

Sıra tabanlı bir savaş sistemine sahip olan Erin: The Last Aos Si'de büyülerimizi taktiksel bir şekilde kullanarak düşmanlarımızla çarpışmamız gerekiyor. Düşmanlarımız bize ilginç sürprizler hazırlayabiliyor, bu nedenle taktiklerimizi oyunun gidişatına göre belirlememiz gerekiyor. Sıradan düşmanların yanısıra bölüm sonu canavarlarıyla da savaşabiliyoruz.

Erin: The Last Aos Si'de savaşları kazandıkça kahramanımız seviye atlayabiliyor ve bu sayede yeteneklerimizi geliştirebiliyoruz. 15 farklı mekanı ziyaret edebildiğimiz oyun uzun bir senaryo sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Erin: The Last Aos Si

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Erin: The Last Aos Si mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Erin: The Last Aos Si eğer hikaye odaklı oyunları seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bir RPG olan Erin: The Last Aos Si'de Kelt mitolojisinden esinlenen bir macera bizi bekliyor. Bu macerada antik İskoçya topraklarına konuk oluyoruz. Oyundaki olaylar ise felaket tanrısı Balor'un dünyayı yok etmek istemesiyle başlıyor. Biz Balor'u durdurabilmek için uzun bir yolculuğa çıkıyor ve maceramıza başlıyoruz.

Erin: The Last Aos Si'de birçok farklı mekanı ziyaret ederken farklı yaratıklarla büyü gücümüzü kullanarak savaşabilmekteyiz. Bunun yanında oyunda güçlü bölüm sonu canavarları da yer alıyor. Sıra tabanlı bir savaş sistemine sahip oyun bu nedenle bize taktiksel savaşlar sunuyor. Ayrıca düşmanlarımız bizi ters köşe yapabilecek hamleler yapabiliyor, bu nedenle taktiklerimizi karşımızdaki düşmana göre belirlememiz gerekiyor.

Retro tarzda grafiklere sahip olan Erin: The Last Aos Si'de görevleri tamamlayarak ve oyunda ilerleyerek seviye atlayabilir ve kahramanınıza yeni yetenekler kazandırabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Last Vikings

    The Last Vikings mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro gmrünüme sahip bir rol yapma oyunudur
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • The Last Door: Collector's Edition

    Lovecraft hikayelerini sevenlerin sürükleyici bulacağı The Last Door, retro grafiklerle bile içinizi ürpertmeyi başaracak.
  • Tales of Erin

    İlginç özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.
  • Zombie Strike : The Last War of Idle Battle

    Savaşçılarınızı hazırlayın, zombi ordusunu dağıtın.
  • Brave Frontier: The Last Summoner

    Fantastik bir ordu kur ve zorbalıkla mücadeleyi başlat.
  • Last Pirate APK

    Last Pirate APK Android macera oyununda ıssız adada hayatta kalma mücadelesi veren bir korsanın yerine geçiyorsunuz.