Espada de Dinastia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Espada de Dinastia, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Espada de Dinastia, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Destansı mücadelelerin yer aldığı oyunda düşmanlarınıza hükmetmeye çalışıyorsunuz.

Farklı türlerden karakterlerin yer aldığı harika bir rol yapma oyunu olan Espada de Dinastia, göz kamaştırıcı atmosferiyle dikkatimizi çekiyor. Destansı mücadelelerin yer aldığı oyunda güçlü bir savaşçı olmak için çabalıyor ve rakiplerinize diz çöktürmeye çalışıyorsunuz. Son derece eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyor ve boş zamanlarınızı en güzel şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Oyunda tek başınıza mücadele edebileceğiniz gibi dilerseniz kendinize bir takım da toplayabilir ve daha güçlü bir hale gelebilirsiniz. Yüzlerce farklı kombinasyonlu itemlere sahip olan oyunda kontrol ettiğiniz karakteri sürekli geliştirmelisiniz. Özel yeteneklerinizi de sergilemeniz gereken oyunda mücadeleye doyuyorsunuz.

Tamamı 3 boyutlu fantastik bir dünyada geçen Espada de Dinastia, 3 farklı efsanevi dönemi işliyor. Ticaret yapabileceğiniz ve diğer oyuncularla etkileşime girebileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz. Eğer rol yapma oyunlarından zevk alan biriyseniz Espada de Dinastia tma size göre diyebilirim. Espada de Dinastia oyununu mutlaka denemelisiniz.

Espada de Dinastia oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Espada de Dinastia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
800 MB DOSYA BOYUTU

Espada de Dinastia, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Espada de Dinastia, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Düşmanlarınızla mücadele edip takım kurabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olan Espada de Dinastia, harika atmosferi ve kolay oynanışıyla dikkatimizi çekiyor. Destansı mücadelelere konu olan oyunda güçlü düşmanlarla karşılaşıyor ve harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Göz kamaştırıcı bir kurguya sahip olan oyunda kendinize takım kurabiliyor ve diğer oyunculara karşı daha güçlü olabiliyorsunuz. Fantastik öğerlerle bezenen oyunda eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. Son derece zevkli bir havada geçen oyunda savaş doyuyorsunuz. Aksiyonun bir an bile bitmediği oyunda tam donanımlı bir savaşçı gibi davranmanız gerekiyor. Kontrol ettiğiniz karakteri sürekli olarak geliştirmeli ve özel yeteneklerinizi de sergilemelisiniz.

Yüzlerce farklı kombinasyonlu itemlere sahip olan oyunda tam anlamıyla savaşa ve aksiyona doyuyorsunuz. Tamamı 3 boyutlu fantastik bir dünyada geçen Espada de Dinastia, 3 farklı efsanevi dönemi işliyor. Ticaret yapabileceğiniz ve diğer oyuncularla etkileşime girebileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz. 

Espada de Dinastia oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu