Etherlords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME

Etherlords diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur

Etherlords oyuncuları fantastik bir maceraya konuk eden eğlenceli bir mobil rol yapma oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Etherlords'da kıyamet sonrası yıkıma uğrayan farklı dünyaların hikayeleri konu alınıyor. Biz oyunda bu dünyaları ziyaret ederek gizemlerini çözmeye ve bu dünyaların nasıl yok olmaya yüz tuttuğunu öğrenmeye çalışıyoruz. Bu işi gerçekleştirirken ise karşımıza birçok tehlike çıkıyor ve bu tehlikeleri canavar ordumuzla birlikte savuşturuyoruz.

Etherlords temel olarak oyun içerisinde keşfedeceğiniz çeşitli canavarları toplayarak savaştırdığınız bir kkart oyununa benziyor. Oyunda topladığınız canavarlarla 3 kişilik takımlar oluşturuyorsunuz ve savaştırıyorsunuz. Oyunu isterseniz tek başınıza oynayarak hikayeyi keşfedebilir, isterseniz çok oyunculu olarak oynayarak PvP maçlarında diğer oyuncularla savaşabilirsiniz ve oyunu daha heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Etherlords'un oyun sistemi 60 saniyelik maçlara dayanıyor. Bu sayede oyunda hızlı maçlar yapabiliyorsunuz ve oyun sıkıcı olmaktan kurtuluyor. Güzel grafikleriyle tatmin edici bir görsel kalite sunan Etherlords hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Etherlords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Etherlords sizi fantastik bir maceraya davet eden bir mobil rol yapma oyunudur

Etherlords ilginç bir fantastik hikayeye sahip olan ve bolca eğlence sunan bir mobil rol yapma oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir oyun olan Etherlords'da gizemli bir tufan sonrası ortaya çıkan olaylar konu alınıyor. Bu tufan Etherlords evrenindeki birçok farklı dünyayı yok etmiş ve evreni kaosa sürüklemiştir. Oyunda bu tufanın izlerini adım adım takip ediyoruz ve gerçekte neler yaşandığını keşfetmeye çalışıyoruz. Bu maceralarımız boyunca farklı kahramanlarla tanışıyoruz ve bu kahramanların yeteneklerinden faydalanarak yolumuzda ilerliyoruz.

Etherlords oynanış olarak kart oyunlarına benzeyen bir yapıya sahip. Oyunda savaşlar sıra tabanlı bir yapıya sahip. Hamlelerimizi yaparak düşmanımıza hasar verdikten sonra düşmanımızın bize saldırmasını bekliyoruz. Kullandığımız yetenekler ve kahraman kombinasyonlarımız ile oluşturacağımız farklı stratejiler bizi galibiyete götürecek unsurlar.

Etherlords'u dilerseniz çevrimdışı olarak yapay zekaya karşı, dilerseniz internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabilmektesiniz. Yüksek kaliteli grafiklerle donatılmış oyun görsel olarak da tatmin edici bir kalite sunuyor. Eğer eğlenceli bir mobil oyun oynamak isterseniz Etherlords'u deneyebilirsiniz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu