Etiqadd

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME

Alışveriş yaparken beğendiğiniz bir ürünü diğer ürünler ile karşılaştırmanıza yarayan, arkadaşlarınız ile paylaşmanızı sağlayan Etiqadd uygulaması markaların kampanyalarını da gösterebiliyor.

iOS sürümünden bir farkı olmayan Etiqadd Android uygulaması, alışveriş sırasında beğendiğiniz bir ürünü etiketleyip paylaşmanıza, etiketlediğiniz bu ürünü diğer ürünler ile karşılaştırmanıza yarıyor. Aynı şekilde etiketlediğiniz bu ürünleri sizin profilinizde sergiliyor. Profilinizde sergilenen bu ürünlere ise arkadaşlarınız yorum yazarak fikirlerini belirtebiliyor. Sizde paylaşan arkadaşlarınız var ise onlara yorum yapabiliyorsunuz. Bunun yanında Etiqadd uygulaması varsa markaların kampanyalarını da size sunuyor. 

Etiket sistemine Etiqadd adını veren bu uygulama ürünlerin barkod sistemi ile çalışıyor ve yaptığı işlemlerin tamamına Sosyal Alışveriş tanımlamasını getiriyor. Bu şekilde uzağınızda olan bir arkadaşınıza bu uygulama sayesinde beğendiğiniz ürünleri gösterip fikir edinebiliyorsunuz.

Mustafa Şevki Coşar

Etiqadd

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Etiqadd uygulaması ile alışverişte iken beğendiğiniz ürünleri etiketleyebilir, diğer ürünler ile karşılaştırabilir, arkadaşlarınız ile paylaşabilir ve markaların kampanyalarını görebilirsiniz.

Not: Bu program artık indirilebilir durumda olmadığı için alternatiflere göz atmak isterseniz Yaşam kategorimize göz atabilirsiniz.

Mobil etiket teknolojisine Etiqadd adını veren bu uygulama, alışverişi sosyal bir mecraya taşıyor. Alışveriş sırasında beğendiğiniz ürünleri bu uygulama ile etiqaddleyebilir, diğer ürünler ile karşılaştırabilir ve markalara ait kampanyaları da görebilirsiniz. Tüm bu işlemleri ise arkadaşlarınız ile de paylaşabilirsiniz. Bu şekilde yaptığınız paylaşımlara yorum alabilir ve aynı şekilde yapılan paylaşımlara da yorumlar atabilirsiniz.

Beğendiğiniz ürünleri etiketlerken barkod sistemini kullanıyorsunuz. Bu şekilde barkodla etiketlenen ürünler direk olarak profilinizde sergileniyor ve akışınızda gösteriliyor. Etiqadd uygulaması sayesinde yanınızda olmayan arkadaşlarınızın alacağınız ürünleri beğenip beğenmeyeceğine karar verip, fikirlerini alabileceksiniz.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.