Evel Knievel

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Evel Knievel, motor ve akrobasi meraklısı oyuncuların Android cihazları üzerinde oynayabileceği en iyi motor yarışı oyunlarından bir tanesi.

Evel Knievel, dünyaca ünlü bir dublör ve motorcu. Ayrıca kendisiyle aynı isimde çıkardığı oyun ile oyuncularında tıpkı kendisi gibi motorla akrobatik hareketler yapabilmesini sağlıyor.

Ücretli olmasına rağmen buram buram kalite kokan oyunda bir çok pist ve şehiri gezerek farklı motor yarışlarına katılacaksınız fakat bu yarışlar hız üzerine değil, akrobasi üzerine. Herkesin motorla birlikte çok yükseklere zıplayabileceğiniz ya da her yerden atlayabileceğini söyleyen Evel Knievel, işin büyüsünün inişte olduğunu ve esas zorlanılan kısmın tam da iniş kısmı olduğunu söylüyor. Siz de motorla göklere uçup sonrasında düzgün bir şekilde yere inip inemeyeceğiniz bu oyunda deneyebiliyorsunuz.

Başarılı oldukça para kazanarak yeni motorlar alabileceğiniz oyunu satın alarak mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum. Motor ve yarış oyunları ilginizi çekiyorsa böylesine kaliteli bir oyunu nadiren bulabilirsiniz.

Barış YANIK

Evel Knievel

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
111 MB DOSYA BOYUTU

Evel Knievel mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Evel Knievel oyunculara motor gösterilerinin efsane ismi Evel Knievel'ın kariyer hikayesine tanık olarak adrenalin dolu şovlara katılma imkanı veren bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunu olan Evel Knievel'da kahramanımızın kariyerinde tırmandığı adımları canlandırabilme imkanına sahibiz. Oyunda diğer rakiplerle yarışmak yerine çılgın ve zorlu akrobatik hareketleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu hareketi gerçekleştirebilmek ise büyük bir dikkat gerektiriyor. Yapacağınız küçük bir hata kahramanınızın ölmesiyle sonuçlanabilmekte.

Evel Knievel'da rampalardan uçtuktan sonra havada taklalar atarak yere doğru bir şekilde inmemiz gerekli. Ayrıca arka arkaya dizilmiş uzun otobüsler ve itfaiye araçları gibi engellerin de üzerinden süzülerek geçeçmiz gerekiyor. Bazı bölümlerde kendi etrafında dönen pistlerde yer çekimi meydan okuduğumuz da oluyor. Oyun boyunca 27 farklı efsanevi Evel Knievel hareketini gerçekleştirmeye çalışırken 9 farklı mekanı ziyaret ediyoruz. Oyun içerisinde 11 farklı motoru kullanabilme imkanımız var.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Drag Sim 2018

    Popüler sürüş simülatörü oyunlarının geliştiricilerinden yepyeni drag yarış oyunu
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Stick Sprint

    Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu