Everclicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Everclicker, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir fantastik aksiyon rpg oyunu.

Everclicker, fantastik dünyada geçen aksiyon yüklü rpg oyunu olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor. Çılgın ve vahşi kahramanları kontrol ettiğimiz oyunda sayıları bitmeyen düşman ordusuyla savaşıyoruz. 

Dinozorlar, ejderhalar, dev hayvanlarla yüz yüze geldiğimiz oyunda son derece seri dokunuşlar yapmamız gerekiyor. Şövalye, ninja, öldürücü mantarlar, şefler ve daha nice akla gelmeyecek karakterleri kahraman birer savaşçı olarak karşımıza çıkarıyor oyun. İlginç görünümlü kahramanlarla tattığımız her zafer sonrasında seviye atlıyor, yeteneklerini geliştiriyor, kullandıkları silahları yeniliyoruz.

Eğlenceli, sezgisel dövüş sistemine sahip olmasıyla her yaştan rpg oyuncusunu kendisine çeken Everclicker, ücretsiz bir oyun ancak gerçek parayla satın alınabilecek öğeler içeriyor. Oyun içi satın alımları kapatmanızda fayda var.

Erkan Calp

Everclicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
205 MB DOSYA BOYUTU

Everclicker, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz aksiyon yüklü fantastik rol yapma oyunu.

Everclicker, EverVerse adında bir gezegeni korumamızı isteyen fantastik rpg türünde eğlenceli bir iOS oyunu. Seri dokunmaya dayalı sezgisel dövüş sistemine sahip olmasıyla iPhone’da da iPad’de de oynarken zevk veren oyunun ücretsiz indirilmeye açıldığını, 200 MB civarında boyuta sahip olduğunu belirteyim.

Fantastik rol yapma oyunlarını seviyor, 16GB iPhone ve iPad cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kolay oynanışlı kaliteli grafikler sunan bir oyun arıyorsanız Everclicker’ı görmenizi isterim. Bilim kurgu fantastik filmleri hatırlatan bir dünyadasınız ve sürükleyici hikayenin bir parçası oluyorsunuz. Grafikler ve animasyonlar da etkileyici.

Şövalyeler, şefler, ninjalar, zehirli mantarlar ve daha ilgi çekici, farklı görünümde nice kahramanla devlere, dinozorlara, yırtıcı hayvanlara karşı savaşıyorsunuz oyunda. Her rpg oyununda olduğu gibi seviye sistemi var, karakterlerinizi geliştirebiliyorsunuz. PvP savaşlar da olsaydı keşke ancak yapay zekanın da çok iyi oynadığını, gerçek oyuncuları aratmadığını söylemek gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu