Everybody's 100M

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur.

Everybody's 100 M, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur. Fakat koşu oyunu denilince akla genelde Temple Run gibi oyunlar gelse de bu bildiğiniz koşu oyunlarından değil.

Atletizmin bir dalı olan 100m koşusu üzerine geliştirilmiş olan oyun ile hayatınızda hiç 100 m koşmamış olsanız bile gerçekten koşmuş gibi tadına varacaksınız. Gerçekçi olmasa da çizgi film gibi eğlenceli grafikleri ile de dikkat çekiyor.

Oyunda farklı şehirlerde 100 metre koşusu yapabiliyorsunuz. Koşucunuzu kontrol etmek için yapmanız gereken ise koşu başlarken önce güç kazanmak için ekrana dokunmak ardından da doğru anlarda yani çubuk yeşile ya da maviye geldiğinde ekrana dokunmak.

Farklı bir kontrol sistemine sahip olsa da kısa zamanda alışıyorsunuz. Ayrıca bu kontrol yapısı oyunu benzerlerinden de farklı kılıyor diyebilirim. Kısacası eğlenceli bir koşu oyunu olduğu için indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Everybody's 100M

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur.

Koşu oyunu deyince artık aklımıza mobil cihazlarımızda oynadığımız Temple Run gibi ya da Subway Surfers gibi oyunlar geliyor. Atletizmin de bir dalı olan koşu alanında ise çok fazla oyun yok.

Everybody's 100M ise atletizmin bir dalı olan 100 metre koşusu üzerinden geliştirilmiş eğlenceli bir oyun. iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bu oyunla gerçek 100 metre koşusu yaşamanın tadına varabilirsiniz.

Eğlenceli çizgi tarzındaki grafikleri ile de dikkat çeken oyunun görselleri sade görünse de bağımlılık yapıcı bir oyun olduğu için buna çok dikkat etmiyorsunuz. Farklı şehirlerde yarışabildiğiniz oyunda bir sonrakini açtırmak için öncekinde başarılı olmanız gerekiyor.

Oyunu diğer oyunlardan ayıran en önemli farkı ise kontrol sistemi diyebilirim. Koşuya ilk başladığınızda güç toplamak için ekrana basılı tutuyor ve ardından koşu esnasında doğru anlarda ekrana dokunuyorsunuz.

Eğer siz de bu tarz koşu oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.