Evil Genius Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

Evil Genius Online, kendi plan vve stratejilerinizi hazırlayarak dünyayı fethetmeye çalışacağını eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.

Evil Genius Online, kendi kaynaklarınızı sürekli geliştirip daha da zenginleşmeye ve yavaş yavaş dünyayı ele geçirmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.

Oyunda başarılı olmanın tek anahtarı dahice bir zekaya sahip olmak ve muhteşem stratejiler geliştirmek. Bir çok strateji oyununda olduğu gibi bu oyunda da en önemli nokta kaynaklar. Altınlarınızı akıllıca kullanmanız gereken oyunda, zenginleri soyarak onlardan kaynak aşırabiliyorsunuz. Aşırdığınız kaynakların miktarı da oldukça toplu olabiliyor.

Özel ve elit askerlerden kuracağını ordu sayesinde güçlü bir merkeze sahip olacaınız oyunda, hem dünyayı ele geçirmeye çalışıyorsunuz hem de bir yandan kendi küçük dünyanızı kuruyorsunuz.

Tüm hakimiyetin siz de olduğu Evil Genius Online uzun soluklu bir oyun. Yani yükledikten sonra bir kaç saat ya da gün içerisinde bitirebileceğiniz bir oyun değil.

Grafikleri ve oynanışı ile sizi memnun edeceğini düşündüğüm Evil Genius Online'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip, kendi stratejilerinizi oluşturup uygulayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Barış YANIK

Evil Genius Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Evil Genius Online, şeytan gibi zeki olup dahice plan ve stratejiler geliştirmeniz gereken oldukça başarılı bir iOS strateji oyunu.

Evil Genius Online, iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların cihazlarına ücretsiz olarak indirebileceği gelişmiş ve ücretsiz bir iOS strateji oyunu.

Kendi merkezinizi kurup yöneteceğiniz oyunda her strateji oyununda olduğu gibi kaynak üretimi ve tüketimi çok değerli. Bu nedenle kaynaklarınızı harcarken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Ayrıca zenginlerden kaynak çalarak kendinizi daha da başarılı hale getirebiliyorsunuz.

Dahice ve sinsice planlar yaparak kendi stratejilerinizi oluşturmanız gereken oyunda size verilen görevleri de başarıyla tamamlamanız gerekiyor.

Yeraltında yer alan bir merkez kuracağınız oyunda kendi ordunuzu kuruyorsunuz. Askerleri kiralayabileceğiniz gibi kendinizde oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca askerlerinizi eğitip geliştirerek ordunuzun gücünü de arttırmanız gerekiyor.

Günlük olarak verilen görevleri yerine getirip oldukça önemli ve değerli hediyeler kazanma şansınızın olduğu Evil Genius Online'ın grafik kalitesi ve oynanışı da oldukça başarılı. Basit bir oyundan çok daha öte bir oyun olan Evil Genius Online, iPhone ve iPad kullanıcılarının keyifli vakit geçirerek oynayabileceği strateji oyunlarından bir tanesi.

Eğer strateji oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız ve oynadığınız oyunların hemen bitmek yerine uzun süreli eğlence sunmasını istiyorsanız Evil Genius Online'ı ücretsiz olarak indirip başlayabilirsiniz. Oyun ücretsiz olarak sunulmasına rağmen oyun içerisindeki mağazada ücret karşılığında satın alabileceğiniz eşya ve özellikler sunuluyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evil Defenders

    Evil Defenders kaliteli bir mobil strateji oyunudur
  • Evil Island

    Evil Island, multiplayer oynama desteği sunan savaş - strateji oyunu.
  • Genius

    Genius uygulamasını kullanarak geniş kapsamlı bir şarkı sözü bulma kütüphanesine erişim sağlayabiliyoruz.
  • Genius Scan

    Genius Scan, Android mobil cihazınızı kullanışlı bir tarayıcıya dönüştüren ücretsiz bir uygulamadır.
  • Makeup Genius

    Makeup Genius uygulamasını kullanarak Android cihazınızda kendinize sanal makyaj uygulamaları yapabilirsiniz.
  • Girl Genius!

    Girl Genius! Android bulmaca oyunu, zekanızı ve IQ'nuzu kullanarak çözebileceğiniz sorular içeriyor.
  • Critter Clash

    Hayvanlardan takım kurup online mücadele ediyorsunuz.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu