EvilBane: Rise of Ravens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME

EvilBane: Rise of Ravens mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

EvilBane: Rise of Ravens bilgisayarlarımızda oynadığımız Diablo tarzı oyunlardaki oyun yapısını mobil cihazlarımıza taşıyan bir aksiyon RPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarınızda ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan EvilBane: Rise of Ravens'da Ceroth adlı fantastik bir krallığa konuk oluyoruz. Uzun yıllar boyunca süren savaştan ötürü bir harabeye dönmüş krallık topraklarında antik çağlardan kalan karanlık bir güç geri dönüyor ve zayıf halde olan krallığı istila etmek için harekete geçiyor. Biz de bu tehlikeyi ortadan kaldırarak Ceroth'u kurtarmaya çalışan bir kahraman olarak oyuna dahil oluyoruz.

EvilBane: Rise of Ravens'da hack & slash mekanikleri kullanılmakta. Yani düşmanlarımızla gerçek zamanlı olarak savaşıyoruz. Oyunda bize verilen görevleri tamamlayarak, düşmanları yok ederek tecrübe puanı kazanıyoruz ve kahramanımızı geliştiriyoruz. Bu sayede seviye atlayabiliyor ve kahramanımızın farklı yetenekler kazanmasını sağlayabilmekteyiz. Ayrıca oyun içinde çeşitli silah ve zırh seçenekleriylede ödüllendirilmekteyiz.

EvilBane: Rise of Ravens'da keşfedilecek birçok farklı zindan bulunuyor. Tek başınıza oyunu oynarken bu zindanları temizleyebilir ve büyülü eşyalar kazanabilirsiniz. Dilerseniz PvP arenalarında diğer oyunculara karşı savaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

EvilBane: Rise of Ravens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

EvilBane: Rise of Ravens (Kuzgunların Yükselişi), iOS cihazlarda oynayabileceğiniz kaliteli aksiyon rpg oyunu.

EvilBane: Rise of Ravens Türkçe adıyla Kuzgunların Yükselişi, aksiyon yüklü rol yapma oyunlarından keyif alıyorsanız uzun süre iPad ekranına kilitleyecek yapımlar arasında. Görsellerin detaylarını görmek adına iPad’de en kötü iPhone Plus modelinde oynanmasını gerektiğini düşündüğüm oyun eski çağlarda geçiyor. Görevimiz ise karanlık güçlerin hakim olmaya çalıştığı krallığımızı kurtarmak.

Yüksek kalitede görseller sunmasına karşın oldukça ufak boyutlu olan aksiyon rpg türüne alabileceğimiz bu oyunda fantastik dünyanın keşfine çıkıyoruz. Yıkım getiren savaşın seneler sonrasında karanlık ve güçlü bir gölge, krallığımıza (Krallığımızın adı Ceroth) çöküyor. Dünya üzerinde yayılarak barışı bozmasını engelleyecek tek kişiyiz. Cennet Taşı’ndan aldığımız güçle kötülüğün yayılmasını önleyebilecek tek güç olan Kuzgun’u bulunduğu yerden çıkarmamız ve yükselişini sağlamamız gerekiyor.

Görevlerin yanı sıra birebir uzun soluklu savaşlara katıldığımız oyunda dışarıdan da görebildiğimiz karakterimizi (Evilbane) binlerce farklı silah ve zırhlı donatabiliyoruz. Zaferle sonuçlanan savaşlar sonrası sınıf atlıyor ve daha da güçleniyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Rise of the Kings

    Rise of the Kings, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Rise of Heroes

    Kahraman ekibini kur ve savaşa başla.
  • Rise of Darkness

    Rise of Darkness fantastik bir hikayeye sahip olan bir aksiyon - rol yapma oyunudur
  • 300: Rise of an Empire

    300: Rise of an Empire destansı bir aksiyon oyunudur.
  • Godfire: Rise of Prometheus

    Godfire: Rise of Prometheus yüksek kaliteli grafiklere sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur
  • Samurai Rise

    Samurai Rise, samurayı kontrol ettiğiniz aksiyon macera oyunu.
  • Dragons Rise of Berk APK

    Dragons Rise of Berk APK, kurtarıp eğittiğiniz ejderhalarla savaşlara girdiğiniz bir Android oyunu. Rise of Berk, ejderha oyunları sevenlere tavsiyemizdir.