Evostar: Legendary Warrior RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Evostar: Legendary Warrior RPG mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Evostar: Legendary Warrior RPG oyunculara süper yeteneklere sahip bir kahramanı yönetme imkanı veren ilerlemeli bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Evostar: Legendary Warrior RPG'de fantastik bir maceraya atılmaktayız. Oyunumuzun hikayesi ejderha savaşçılarını konu alıyor. Bu hikayenin geçtiği fantastik dünya çağlar önce bir ejderha tanrı olan Skubata tarafından yaratılıyor. Skubata bu evreni kendi gücünün temsilcisi olan ejderha savaşçılarıyla doldurarak evreninin düzenini sağlamaya çalışıyor. Bu iş için ise tek bir kahramanı seçmeye çalışan Skubata bütün kahramanları savaştırarak onları zorlu bir teste sokuyor. Biz de bu zorlu teste katılan bir kahramanın yerine geçerek süper güçlerimizi sergiliyoruz.

Evostar: Legendary Warrior RPG'de seçebildiğimiz kahramanlar dövüş sanatlarında usta oldukları gibi uçabiliyorlar. Bu kahramanlarla yapmamız gereken şey ise karşımıza çıkan bütün düşmanları yok ederek testi tamamlamak. Mücadelemiz boyunca düşmanları yok ettikçe kahramanımızı daha da gelişmiş ve güçlenmiş bir hale getirebiliyoruz. Oyun bu yönüyle RPG elementlerini içerisine dahil ediyor.

Evostar: Legendary Warrior RPG kolay kontrollere verenkli 2 boyutlu grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

Evostar: Legendary Warrior RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Evostar: Legendary Warrior RPG mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ilerlemeli aksiyon oyunudur

Evostar: Legendary Warrior RPG bolca aksiyon içeren bir oynanışı RPG elementleriyle zenginleştiren ilerlemeli bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiiz bir oyun olan Evostar: Legendary Warrior RPG'de fantastik bir macera bizi bekliyor. Oyunumuz ana kahramanı ise kendilerine ejderha savaşçıları adı verilen üstün yeteneklere sahip süper kahramanları. Kahramanlarımızın yaşadığı evren çağlar önce Skubata adlı bir ejderha tarafından yaratılmıştır. Skubata yarattığı evrendeki düzeni korumak için ise ejderha savaşçılarını bu evrene göndermiştir. Şimdi ise ejderha tanrı kendisine bu evreni yönetmekte yardımcı olmak üzere güçlü bir ejderha savaşçısı arıyor. Biz de bu savaşçı olmak için zorlu bir teste giriyor ve bütün düşmanlarımızı yok etmeye çalışıyoruz.

2 boyutlu grafiklere sahip olan Evostar: Legendary Warrior RPG'de ekranda yatay olarak ilerlerken düşmanlar üzerimize saldırıyorlar. Düşmanlarımızı yok etmek için dövüş sanatlarındaki ustalığımızı ve süper yeteneklerimizi kullanabiliyoruz. Bölüm sonu canavarlarında ise özel taktikler uygulamamız gerekiyor. Oyun boyunca bölümleri geçerek kahramanımızı geliştirebiliyor ve daha güçlü hale gelmesini sağlayabiliyoruz.

Evostar: Legendary Warrior RPG'yi kolay bir şekilde oynayabilmeniz mümkün. Oyunun kontrolleri genel olarak problem yaratmıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legendary Warrior

    Legendary Warrior, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde rahatlıkla oynanabilen bir aksiyon oyunudur.
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Dream Warrior

    Dream Warrior mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • Titan Warrior

    Titan Warrior internet üzerinden oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur
  • Legendary Knight

    Legendary Knight güzel grafiklere sahip bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Ninja Warrior Temple

    Ninja Warrior Temple aksiyon dozu yüksek, keyifli bir platform oyunudur.
  • Zombie Warrior Man 18+

    Zombie Warrior Man 18+, özellikle yetişkinlere hitap eden, zombi temalı bir aksiyon oyunu.