Excavator Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
4,115 TOPLAM İNDİRME

Excavator Simulator iş makinelerini seyretmeyi seven biz Türkler için tasarlanmış keyifli bir simülasyondur.

Excavator Simulator özellikle simülasyon oyunlarından hoşlananların denemesi gereken oyunlardan bir tanesi. Bildiğiniz gibi Türk milleti olarak iş makinelerini izlemeyi çok severiz. Nerede bir kazı veya bina yapımı işi var, orada mutlaka bir kalabalık görülür.

Yapımcılar da bu merakımızı göz önüne alarak bir oyun tasarlanmışlar: Excavator Simulator. Oyunda ekskavatör denilen, kazı ve yıkım işlemlerinden kullanılan bir iş makinesini kontrol ediyoruz. Volvo, JCB, Hyundai, Liebherr, Caterpillar, Hidromek, Hitachi, Deere, Komatsu gibi iş makinesi üretici firmaların araçları mevcut.

Bunlardan istediğimizi seçip oyuna başlayabiliyoruz. Elbette bunlar sadece logodan ibaret. Bunun haricinde makinemizin rengini de seçme şansına sahibiz.

Ekranda yer alan kontrolleri kullanarak kazı işlemlerini tamamlamalıyız. İş makinesi karmaşık bir yapıya sahip olduğu için kullanmak gerçekten zor olabiliyor. Ekranda dört adet kol bulunuyor ve bunların her biri farklı bir parçayı hareket ettiriyor.

Siz de iş makinesi görünce dayanamayıp seyredenlerdenseniz Excavator Simulator’ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Excavator Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
544 TOPLAM İNDİRME
45.2 MB DOSYA BOYUTU

Excavator Simulator iş makinelerini kullanarak bize verilen görevleri yerine getirmeye çalıştığımız eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Excavator Simulator, iş makineleri çalışırken seyretmeyi seven tüm akıllı telefon kullanıcıları için üretilmiş bir oyun. Artık bu devasa makineleri sadece seyretmekle kalmayacak, aynı zamanda onları kontrol edebileceksiniz.

Hem iPad hem de iPhone cihazlarınızda sorunsuz olarak oynayabileceğiniz bu oyun tamamen ücretsiz olarak sunulmakta. Oyunda farklı donanımlara sahip kazıcıları kullanabilme şansına sahip olacaksınız. Hidromek, JCB, Doosan, Deere, Komatsu, Volvo, Hitachi, Caterpillar, Hyundai gibi ağır sanayi markalarına ev sahipliği yapan Excavator Simulator’da markanızı seçip oyuna başlayabilirsiniz.

Oyundaki temel amacımız bize verilen görevleri yerine getirmek. Oyundaki kontroller sorunsuz olarak çalışıyor ve taş, toprak yükleme işlemleri esnasında oyunculara herhangi bir zorluk yaşatmıyor. Eğer siz de iş makinesi temalı simülasyon oyunlarından keyif alıyorsanız Excavator Simulator’ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heavy Excavator 3D Simulator 2

    Heavy Excavator 3D Simulator 2 gerçekçi bir simülasyon oyunudur
  • Snow Excavator Crane Simulator

    Karla kaplı yolları açacağız.
  • Snow Heavy Excavator Simulator

    Karla kaplı yolları açacağız.
  • Snow Rescue Excavator Sim

    Snow Rescue Excavator Sim, kar kurtarma operasyonları düzenleyerek kar içinde kalan araçları kurtaracağınız ücretsiz bir Android oyunu.
  • Dig In: An Excavator Game

    Ağır ekipman operatörü olarak inşaatlarda görev alın.
  • Sakura School Simulator APK

    Sakura School Simulator APK indirin ve Sakura Town’da bir öğrenci olmaya başlayın.
  • Ranch Simulator APK

    Ranch Simulator APK, çiftlik simülasyon oyunu olarak geçmektedir.
  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.