Exion Off-Road Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
453 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Exion Off-Road Racing, güçlü arabalar kullanarak arazi üzerinde yarışlar yapabileceğiniz heyecanlı ve ücretsiz bir Android araba oyunu.

Exion Off-Road Racing, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazlarına ücretsiz olarak indirip oynayabileceği bir arazi araba yarışı oyunu. Hem lüks hem de güçlü arabalar kullanacağınız bu oyunda arazi üzerinde yarışmak ekstra bir keyif veriyor.

Normal şehirde ya da pistte geçen araba yarışı oyunlarına göre daha farklı olan bu oyunda, arabanın kontrollerini de toprak ve kum nedeniyle bieraz daha zor sağlıyorsunuz. Ücretsiz bir oyun olmasına rağmen, kolay kontrol mekanizması ve rahat bir oynanış bulunuyor.

Oyun çok fazla kalitlei olmamasına rağmen Android mobil cihaz sahiplerinin eğlence amaçlı oynayabileceği bir araba oyunu diyebilirim. Fizik tabanlı geliştirilen oyunda 3 boyutlu grafikler bulunuyor. Ayrıca oyun içerisinde de kamera açısını araç içine ya da dışına çıkartarak arabayı daha rahat kullanmanız mümkün.

Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz bir araba yarışı oyunu arıyorsanız, tozu dumana katacağınız Exion Off-Road Racing'i denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Exion Off-Road Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
52.1 MB DOSYA BOYUTU

Exion Off-Road Racing, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir arazi araba yarışı oyunu.

Exion Off-Road Racing, 3 boyutlu grafikler ile hazırlanan basit ama eğlenceli bir arazi araba yarış oyunu. Offroad olarak bildiğimiz arazi yarışlarını iPhone ve iPad'lerinize taşıyan bu oyunda, dağ, tepe, taş ve toprak dinlemeden dere tepe düz gidiyorsunuz.

Fizik tabanlı oyunun kontrolleri ücretsiz bir araba yarışı oyununa göre iyi diyebilirim. Fakat aşırı şekilde iyi değil. Yinede alıştıktan sonra oyunda aracı rahat rahat kontrol edebilirsiniz.

Normal şartlarda bu tür arazilerde geçen araba yarışı oyunlarında kullanacağınız araçlar bu arazilere uygun şekilde olur ama Exion Off-Road Racing'de en lüks ve güçlü arabalar ile yarışıyorsunuz. Aracın içi ya da dışı olmak üzere farklı kamera açılarıyla oynayabiliyorsunuz. Daha önce oynadığınız araba yarışı oyunlarında hangi kamera açısını seviyorsanız, bu oyunda da aynı şekilde oynamanız mümkün.

Çok aşırı detaylı ve gelişmiş bir oyun olmamasına rağmen iPhone ve iPad üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz araba oyunlarından bir tanesi. Boş vakitlerinizi değerlendirmek için oynayabileceğiniz oyun sayesinde keyifli vakit geçirebileceğinizi düşünüyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Exion Hill Racing

    Exion Hill Racing'te engebeli arazi şartlarında araçlarımızı en iyi şekilde yönetip parkuru tamamlamaya çalışıyoruz.
  • Beach Buggy Racing APK

    Beach Buggy Racing APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online off-road karting yarış oyunu.
  • Off The Road APK

    Off The Road APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir off-road yarış simülatörü, simülasyon oyunu.
  • Off-Road Yarış

    Off-Road Yarış mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Off-road Drift Driver

    Off-road Drift Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • City n Off Road Delivery Van

    City n Off Road Delivery Van mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Drift Racing : Road Racer

    Real Drift Racing : Road Racer mobil cihazllarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Railroad Madness

    Off-Road yarışlarına katılın.