Exodus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Exodus, roketle insanları kurtarmaya çalıştığımız bir Ketchapp oyunu.

Exodus, Ketchapp’ın Android platformuna çıkardığı yeni oyunu. Popüler geliştiricinin tüm oyunları gibi basit görsellere sahip ve ücretsiz indirip oynanabiliyor.

Karanın yavaş yavaş suyun altına doğru kayması sonucunda panik olan insanları kurtarmaya çalıştığımız oyunda kurtarılmayı bekleyen onlarca insanı roketimize almamız biraz saçma olmuş ancak oyun bu şekilde ilerliyor.

Kalkışımızı gerçekleştirdikten sonra yeşil noktaları yakalamamız gerekiyor. Yeşil noktalara geldiğimizde yaptığımız dokunma hareketi ilerlememizi; dolayısıyla da insanları kurtarmamızı sağlıyor. Yalnız zamanlamayı harika yapmamız ve bu noktaların arasına serpiştirilmiş kırmızı noktaları es geçmemiz gerekiyor.

Erkan Calp

Exodus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Exodus, Ketchapp'ın iOS platformuna ücretsiz çıkan yeni oyunu.

Exodus, basit görsellere sahip bağımlılık yapan oyunlarla karşımıza çıkan Ketchapp’ın iOS cihazlarda ücretsiz oynanabilir ufak boyutlu yeni oyunu.

Karanın suyun altına kaymasıyla beraber panik halinde olan insanoğluğunu kurtarma görevini üstlendiğimiz oyunda kullandığımız araç roket. Roketimizle havalandığımızda belli bir süre sonra görünen yeşil noktalar insanları temsil ediyor. Üzerlerine geldiğimizde dokunarak onları kurtarmış oluyoruz.

iPad ile de uyumlu olan, iPhone’da oynanması gerektiğini düşündüğüm oyunda zamanlama her şey. Yeşil noktaların tam üzerine geldiğimizde dokunmamız gerekiyor; aksi halde başarısız sayılıyor ve sil baştan başlıyoruz. Yeşil noktaların yanı sıra çıkan kırmızı noktalara değmemiz gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!