Eye Planet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Uzayda ateş ederek ilerlediğiniz bir uçak oyunu olan Eye Planet ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir Android oyunu.

Eski space shooter tarzı aksiyon oyunlarını seviyorsanız Eye Planet isimli bu mobil oyun hoşunuza gidecektir. Yine gezegenin dışında farklı bir canlı türünü keşfedip düşman olduğunu anladığımız noktada kahramanlık yapıp uzay gemimizle varlıklarını galaksiden silmemiz gerekiyor. Oyun son derece basit bir mantığa ve daha da basit kontrollere sahip ama buradan kötü bir oyun ile karşı karşıya olduğumuz anlamı çıkartılmamalıdır.

Sonsuz koşu oyunlarından alışık olduğumuz gibi bu oyunda da 3 farklı koridor üzerinden geziyorsunuz. Türünün diğer örnekleri ince kontrollere sahipken siz soldan sağa ilerleyen oyun içerisinde ya yukarıda, ya ortada ya da aşağıda bulunabiliyorsunuz. Oyuna belirgin bir hız katmayı başaran oyun aksiyon faktörünü daha iyi kontrol etmenizi sağlıyor olsa da kontrol hissiyatının azalmasına da neden oluyor.

Android telefon ve tablet kullanıcılarının herhangi bir sıkıntı yaşamadan oynayabildikleri bu oyun tamamen ücretsiz ve uygulama içi satın alma seçenekleri de yok. Ne var ki, ara ara karşınıza çıkacak reklam sayfaları da mutlaka olacaktır.

Alper Çetiner

Eye Planet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Uzayda ateş ederek ilerlediğiniz bir uçak oyunu olan Eye Planet ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir iOS oyunu.

Space shooter oyunları eskisi kadar revaçta olmasa da mobil cihazlar için her daim yeni bir şeyler deneniyor. iOS için çıkan Eye Planet da bu şekilde bir denemenin ürünü olarak yine bizi başka bir gezegende dünya dışı yaratıklarla savaştırıyor. Tek başına bir uzay mekiğinde ateş ederek tehlikeli bir gezegenin sakinlerini galaksiden silme görevini üstlendiğimiz bu oyun oldukça kolay bir mantığa ve oynanışa sahip, ama buradan oyunun kötü olduğu mantığını çıkartmak oldukça yanlış olacaktır.

Özellikle sonsuz koşu oyunlarından artık alıştığımız kontrollere sahip olan Eye Planet sizi üç koridor arasında hızlı bir geçiş yapmaya sürüklüyor. Soldan sağa doğru ilerleyen aksiyonda siz en arkada yerleşik bir şekilde tutan oyunbir hamlede üstte, ortada veya altta olmanızı sağlıyor. Aralarda bulunma gibi bir hassas kontrol durumu söz konusu değil. Bu yöntemi tercih eden geliştiriciler aksiyon konusunda kontrolleri daha iyi gerçekleştirmenizi sağlıyorlar ancak oyun içi kontrollerde bir hissiyat kaybının olduğunu da söylemek lazım.

iPhone ve iPad kullanıyorsanız Eye Planet her iki cihazda da akıcı bir şekilde çalışıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun uygulama içi satın alma seçeneklerinden oldukça muhaf bir çalışma ama reklam ekranları muhtemelen sizin için de büyük bir sürpriz olmayacak.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ruby Run: Eye God's Revenge

    Ruby Run: Eye God's Revenge bolca aksiyon içeren bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Planet Invaders

    Planet Invaders, 4 kişiye kadar çoklu oyuncu desteği sunan uzay oyunu.
  • Protect The Planet

    Protect The Planet, gezegeninizi korumaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!
  • Tasty Planet Forever

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu
  • Tasty Planet Lite

    Zevkli ve keyifli deneyim sunan bir mobil oyun
  • Planet Commander Online

    Uzay gemilerini yöneterek aksiyon dolu gezegen savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Deiland Tiny Planet

    Sihir ve iksirlerden yararlanarak kendi dünyanızı kuracağınız benzersiz bir oyundur.