Eyes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
743 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Eyes korku oyunu oynamak isteyenler için tavsiye edeceğimiz, gerilim dozu yüksek oynanışa sahip Android oyunu.

Eyes The Horror Game APK, eğer Slender Man veya Amnesia tarzı korku oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

Eyes Korku Oyunu APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir korku oyunu olan Eyes'da eski ve terk edilmiş bir evde değerli eşyalar arayan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Kahramanımız bu evde bir hayaletin yaşadığını duymuştur; fakat açgözlülüğü nedeniyle bu söylentilere kulak asmamıştır ve terk edilmiş evi ziyaret etmeye karar vermiştir. İşte bu noktada biz de oyuna dahil oluyoruz ve kahramanımızın kontrolü üstleniyoruz. Bu ıssız evi dolaşırken işler umduğumuz gibi gitmiyor ve safsata olduğuna inandığımız hayaletin kendisiyle karşılaşıyoruz.

Eyes'da temel amacımız belli sayıda değerli eşyanın yerini bulup toplamak. Bu işi yaparken sürekli bizi kovalayan hayalete yakalanmamamız gerekiyor. Hayalet bize yaklaştıkça oyundaki ses efektleri değişiyor ve ürpertici sesler duymaya başlıyoruz. Karanlık koridorlarda yol bulmaya çalıştığımız için işimiz biraz zorlaşıyor. Ayrıca kapıları açabilmek için de anahtarları bulmamız gerekiyor.

Eyes'ın grafiklerinin ortalama bir kalitede olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Eyes

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
53.5 MB DOSYA BOYUTU

Eyes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

Eyes oyunculara ürpertici bir ortamda geçen bir hayalet hikayesi sunan bir mobil korku oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Eyes Amnesia, Outlast ve Slender Man gibi korku oyunlarındakine benzer bir oynanış yapısına sahip. Oyunda değerli eşyalar peşinde koşan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız terk edildiğine inanılan ve içerisinde korkunç bir hayaletin yaşadığı ile ilgili söylentilerin dolaştığı ıssız bir eve girmeyi ve buradaki değerli eşyaları toplamayı düşünüyor. Kahramanımızın bu hedefini gerçekleştirebilmesi için ona yardımcı olmak da bize düşüyor.

Eyes keşfetme üzerine kurulu bir yapıya sahip. Oyun boyunca karanlık koridorlarda dolaşıyoruz ve çeşitli yerleri araştırarak saklı değerli eşyaları, kapıları açmamızı sağlayacak anahtarları bulmaya çalışıyoruz. Bütün bu süre boyunca korkunç bir hayaletin nefesini ensemizde hissetmekteyiz. Bu hayalet bize yaklaştığında ürpertici sesler heyecanı yükseltmeye yetiyor.

Eyes'ın grafikleri çok yüksek kaliteye sahip olmasa da atmosfer anlamında oyun başarı yakalıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eyes The Horror Game APK

    Eyes The Horror Game APK, oynarken ürpereceğiniz gerilim korku türünde ücretsiz Android oyunu.
  • Granny Chapter Two APK

    Granny Chapter Two APK, Android telefonlar ve PC'de ücretsiz oynanabilir popüler korku gerilim oyunu Granny'nin ikinci bölümü.
  • OXENFREE: Netflix Edition

    Oxenfree oyunu, korku ve gerilim unsurları içeren bir hikayeye sahip başarılı bir mobil oyun.
  • Neverending Nightmares

    Gerçek hayattan uyarlanmış psikolojik gerilim oyunu
  • Garten of Banban 4 APK

    Garten of Banban 4 APK'da, Kayıp çocuğu bulmak için gittiğiniz Banban okulunda hayatta kalmak zorundasınız.
  • Evil Nun 2 APK

    Evil Nun 2 APK Android korku oyununda korkutucu rahibe ve yaratıklarla dolu bir okuldan kaçmaya çalışıyorsunuz. Evil Nun APK en iyi korku oyunları arasında.
  • Bendy and the Ink Machine APK

    Bendy and the Ink Machine APK, birinci şahıs kamera açısından oynanan aksiyon bulmaca korku oyunu.
  • Granny 3 APK

    Granny 3 APK Android korku oyunları arasında oldukça popüler. Korku oyununda büyükanne ve büyükbabanın evinden kaçmaya çalışıyorsunuz. 5 gününüz var!