EZ PZ RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

EZ PZ RPG, Android kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış bir RPG olarak öne çıkıyor.

EZ PZ RPG, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerine tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir RPG. Göz alıcı görselleri ve zengin içeriğiyle beğenimizi kazanan bu oyunda soluk kesen mücadelelere katılıyor ve düşmanlarımıza gücümüzü kanıtlamaya çalışıyoruz.

Herhangi bir RPG oyununda görmeye alışkın olduğumuz gibi bu oyunda da mücadeleye kendimize karakter seçerek başlıyoruz. Seçebileceğimiz farklı sınıflar var ve bu sınıfların her biri kendine has özelliklere sahip.

Savaş stilimize ve oynayış karakterimizi en uygun olanını seçtikten sonra düşmanlarla yüzleşmeye başlıyoruz. Karakterimiz ilk başlarda görece olarak güçsüz. Rakipleri yendikçe üzerlerinden çıkan ekipmanları toplayarak karakteri güçlendirebiliyoruz. Zamanla sadece ekipman olarak değil, yetenek olarak da aşama kaydediyoruz.

Oyunun öne çıkan özellikleri arasında PVP modu var. Bu modda dünyanın her yerinden oyunculara karşı mücadele edebiliyoruz. Eğer istersek dostlarımızdan oluşan bir klan da kurabiliriz.

Oyunda grafikler kaliteli ve beklentileri boşa çıkarmıyor. Kontroller de herhangi bir soruna yol açmadan görevlerini yerine getiriyorlar. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen EZ PZ RPG, rol yapma oyunlarına ilgi duyan herkesin seveceği türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

EZ PZ RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

EZ PZ RPG, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir rol yapma oyunu.

EZ PZ RPG, iOS işletim sistemi taşıyan mobil cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir rol yapma oyunu olarak dikkatlerimizi çekti.

RPG türüne ilgi duyan oyuncuların mutlaka göz atması gereken seçeneklerden olan EZ PZ RPG'ye ilk olarak karakter seçerek başlıyoruz. Zaten bir rol yapma oyunundan da bu beklenir değil mi? Kendimize uygun bir karakter seçtikten sonra maceraya atılıyoruz ve rakiplerimize karşı soluksuz bir mücadeleye giriyoruz. Mücadeleler esnasında rakiplerimizden çok sayıda ganimet elde ediyoruz. Bunlarla karakterimizi daha da güçlendirme şansına sahibiz.

Karakterimizi sadece ekipman olarak değil, yetenek olarak da geliştirebilme şansına sahibiz. Zaman geçtikte karakterimiz ilk baştaki halinden kat kat güçlü hale geliyor. Şayet istersek yanımıza bize dövüşler esnasında yardımı olabilecek karakterler de alabiliyoruz. Dahası, dilediğimiz oyuncularla kendimize klan kurma şansına bile sahibiz.

Oyunun en güzel yanı PVP modu sunması. Bu modda hem düşmanlarımıza hem de dostlarımıza karşı mücadele edebilme şansına sahip oluyoruz. Açıkçası gerçek oyunculara karşı oynadığımız için bu moddan epey keyif aldık.

Genel olarak başarılı bir RPG olarak niteleyebileceğimiz RZ PZ RPG, mobil cihazları üzerinde icretsiz bir rol yapma oyunu arayanların göz atması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lunch Hero

    RPG dünyasında efsane olmayı hayal ettin mi? Düşmanları ez ve harika bir kahraman ol.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • CyberHero

    Neon şehrini kurtarın!