Ezan Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
419 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Ezan Pro Ramazan Sürümü, günlük namaz vakitlerinin yanı sıra kıble yönünü gösteren bir dini mobil uygulama.

Ezan Pro Ramazan Sürümü, dünyanın neresinde olursanız olun günlük namaz vakitlerini takip edebileceğiniz, namaz doğru şekilde eda edebilmeniz için bilmeniz gereken kıble yönünü öğrenebileceğiniz bir mobil dini uygulama.

iPhone ve iPad cihazlarınızın yanı sıra Apple Watch’unuzda da kullanabileceğiniz uygulamayla özellikle Ramazan ayında iftara ne kadar süre kaldığını takip edebiliyorsunuz. Sonraki namazın vaktini ve günün tüm vakitlerini olabildiğince basit şekilde gösteren uygulama, dilerseniz namaz vakti geldiğinde seçtiğiniz ezan sesleriyle bildirimde bulunuyor.

Farklı duvar kağıdı seçenekleri sunan uygulama Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Namaz Vakitleri uygulaması kadar kapsamlı değil. Yakındaki camiler, aylık namaz vakitleri, dini gün ve gecelerin anlamı, ezan duası gibi detaylardan yoksun Ezan Pro ancak günlük namaz vakitlerini öğrenebileceğiniz, Ramazan ayında iftar geri sayımı yapan basit bir uygulama arıyorsanız tam da aradığınız uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ezan ALARMI

    Ezan ALARMI, iPhone ve iPad'lerinize yüklendikten sonra kapalı olsa dahi ezan vaktinden önce ve ezan vaktinde sizi 2 kere uyaran başarılı bir uygulamadır.
  • Ezan Vakti

    Ezan Vakti, namaz vakitleri alarm, kıble bulma uygulaması.
  • Muslim Assistant

    Muslim Assistant (Müslim Asistan) uygulamasında Kıble yönü bulucu, ezan ve namaz vakitleri, zikirmatik, Allah'ın 99 ismi anlamı ve daha fazlası mevcut.
  • Muslim Prayer - Ramadan 2019

    İftar ve sahur vakitleri (Oruç saatleri), Ezan saatleri bildirimi, Kıble yönü bulucu
  • Ezan

    Ezan, bulunduğunuz bölgeye göre ezan vakitlerini hesaplayarak kalan süreyi görmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Launch Center Pro

    Launch Center Pro, iOS kullanıcılarına daha kişisel ve daha fonksiyonel bir kullanım imkanı sunuyor.
  • Muslim Pro

    Namaz vakitleri, sesli Kur'an okuma, dini günler ve kıble bulma gibi pek çok özelliğe sahip Muslim Pro ile ibadetlerinizi rahatlıkla yerine getirebilirsiniz.
  • Erişilebilir Yaşam

    Erişilebilir Yaşam uygulaması, engellilerin hayatını kolaylaştıracak özellikler sunuyor.