FacePlay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,074 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

FacePlay APK, Instagram ve TikTok'ta videolarını göreceğiniz yüz değiştirme programı. Video yüz değiştirme programı ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

FacePlay APK, kullanımı ücretsiz video yüz değiştirme programı. FacePlay - Face Swap Videos, Android Google Play'de 10 milyonun üzerinde indirilen mobil uygulama, Instagram, TikTok gibi sosyal ağ platformlarında da viral oldu. YouTube üzerinde “Farklı milletlerden olsaydım nasıl görünürdüm?” başlığıyla paylaştığı, büyük ilgi gören videoda yüz değiştirme programı etkileyici sonuçlar veriyor.

FacePlay APK İndir

FacePlay, sosyal medyada bir anda hızla yayılan, viral olan yüz değiştirme uygulamalarından biri. En son, yüzünüzü bir ünlününkiyle değiştirmenize izin veren Reface uygulamasını görmüştük. Şimdi yen bir uygulama trend oldu ve videoları Instagram Reels’in her yerinde görüyoruz. FacePlay adındaki uygulama, yalnızca Google Play’de milyonlarca kez indirildi, App Store’da da üst sıralarda yerini aldı.

FacePlay nasıl bir uygulama? Yaptığı şey farklı milletler, kıyafetler ve film benzeri sahneler gibi çeşitli temalı videolara yüzünüzü yerleştirmek. FacePlay’deki videolar kısa, bu da videoların Instagram Reels’deki kısa video konseptine kolayca uymasını sağlıyor. Uygulama ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

FacePlay videolarından herhangi birine rastladıysanız kişinin yüzünü ne kadar doğru yakaladığını fark etmişsinizdir. Yaptığı şey, videoya yüzünüzü yerleştirmek için özçekiminiz (selfie fotoğrafınız) veya telefonunuzun galerisindeki fotoğraftan yüz özelliklerinizi analiz etmek. Bu noktada uygulamanın güvenilirliğini sorabilirsiniz. FacePlay, herhangi bir yüz verisi kaydetmediğini ve analiz işleminden sonra verilerin silindiğini söylüyor. Fotoğrafınızı analiz etmeyi bitirdikten sonra size en çok benzeyeni göstermek için videodakiyle değiştiriyor. Videoyu telefonunuza kaydedebiliyor veya doğrudan Instagram, TikTok gibi yerlerde paylaşabiliyorsunuz.

FacePlay Nasıl Kullanılır?

  • Öncelikle FacePlay Android uygulamasını telefonunuza APK olarak veya Google Play'den ücretsiz indirin ve yükleyin.
  • Get Started butonuna dokunarak devam edin.
  • Yüzünüzü çekecek arayüze geçiş yapacaksınız (Fotoğraf albümünden bir yüz de seçebilirsiniz.)
  • Uygulama yüzünüzü algıladıktan sonra Confirm’a basın.
  • Premium abonelik ekranı gelirse X’e basın ve ana arayüze erişin.
  • Yüzünüzün fotoğrafı uygulamaya kaydedilecektir.
  • FacePlay’i kullanmak için hesap oluşturun.
  • Video kategorilerinden birine dokunun.
  • Ücretsiz bir video seçin ve kullanmak için dokunun. Daha önce çekilen yüzünüzü göreceksiniz. Farklı bir yüz kullanmak için + simgesine dokunun.
  • Video yüz değiştirme için Start Making butonuna dokunun.
  • Uygulamanın yüzünüzü analiz etmesi ve video ile eşleştirmesi için biraz bekleyin. Bu, telefonunuzun donanımına bağlı birkaç dakika sürebilir.
  • Save butonu ile videoyu kaydedin veya TikTok gibi sosyal ağlarda paylaşmak üzere dışa aktarın.

Face Play uygulaması, özellikle TikTok ağında son zamanlarda popüler olan eski videolara yüzleri yerleştiren bir uygulama. Yüzünüzü yerleştirmek için moda, spor gibi pek çok konuda birçok farklı video arasından seçim yapabiliyorsunuz. Face Play’in diğer yüz değiştirme programlarından farkı fotoğrafları çok sahte değil, oldukça gerçek simgelerle nispeten kaliteli videolarda birleştirme yeteneği.

Erkan Calp

FacePlay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
100.8 MB DOSYA BOYUTU

FacePlay, App Store'da en çok indirilen yüz değiştirme programı. iPhone ücretsiz yüz değiştirme uygulaması ile Instagram, TikTok'taki viral videoları yapabilirsiniz.

FacePlay, iPhone ücretsiz yüz değiştirme programı arayanlara tavsiye edeceğimiz bir uygulama. Video yüz montaj programı da diyebileceğimiz Face Play, son dönemde Instagram, TikTok gibi sosyal ağlarda videolarını sıkça gördüğümüz yüz değiştirme programının ta kendisi.

FacePlay İndir iOS

Yapay zekadan güç alan uygulama, yüzünüzü videodaki biriyle değiştirmenize izin veriyor. Kullanması oldukça basit olan video yüz değiştirme programı iOS App Store’da en popüler uygulama.

Face Play, App Store’da en popüler ücretsiz uygulamalar listesinde 1. sırada. TikTok, Instagram’da bir anda patlayan, Instagram Reels’te videoları milyonlarca izlenen, Türkiye’de de “Farklı milletlerden olsaydım nasıl görünürdüm?” başlığıyla nasıl kullanıldığına ilişkin birçok videoyla karşılaştığımız trend bir mobil uygulama. Fotoğraf çekerek yüzünüzü farklı kategorideki videolara yerleştiren uygulama, güvenliği düşünen kullanıcılar için bu işlem esnasında kayıt almadığını, sunuculardan anında silindiğini belirtiyor.

Selfie fotoğraf ve Facebook veya Google hesabıyla giriş gerektiren videoda yüz değiştirme programı, ücretsiz kullanılabiliyor ancak çok farklı, benzersiz videolar elde etmek ve reklamsız kullanmak için abonelik almanız gerekiyor. Ücretsiz sürümde videonun kalitesi sınırlı ve sağ alt köşeye filigran ekleniyor. Tüm özellikleri kullanmak için abonelik şart olsa da ücretsiz versiyonla da etkileyici sonuçlar elde edip Instagram ve diğer sosyal ağlarda beğeni alabilirsiniz.

FacePlay iOS Özellikleri

Yeni trend: FacePlay, video düzenlemede tamamen yeni bir fikir. Cosplay videolarına odaklanan uygulama, sosyal medyada daha fazla beğeni almanız için benzersiz içerikler oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Yenilikçi teknoloji: Bir videoya yüzünüzün fotoğrafını ekleyin. FacePlay, iki yüzü birleştirerek ikisinin bir birleşimini oluşturur.

Çoklu video örnekleri: Yüzünüzü Naruto, Attacak on Titan, Fortnite gibi oyun rolleri ve çizgi roman rolleri dahil cosplay videolarına yerleştirin.

Tek dokunuşla oluşturun: Yüzünüz izlenir ve sahnedeki diğer öğelerden otomatik olarak izole edilir. Videoyu düzenlemek için başka bir uygulamaya ihtiyaç duymazsınız.

Peki, viral yüz değiştirme uygulaması FacePlay nasıl kullanılıyor?

FacePlay Uygulaması Nasıl Kullanılır?

  • Beğendiğiniz video şablonunu seçin.
  • Selfie fotoğrafınızı içe aktarın.
  • Galerinize kaydedin ve Facebook, Instagram, YouTube veya Snapchat’te paylaşın.

Face Play ile video yüz montajı kolay ve hızlı!

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reface App APK

    Reface App, en iyi deepfake ve yüz değiştirme uygulamasıdır. Google Play'den veya APK olarak Android telefonunuza ücretsiz yükleyebilirsiniz.
  • FaceApp APK

    FaceApp APK, yüz editörü olarak fotoğraflarınızda çeşitli düzenlemelerin yanı sıra yüz yaşlandırma ya da gençleştirme gibi oldukça başarılı özelliklerde sunar.
  • Face Swap Live

    Face Swap Live, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi canlı yüz değiştirme uygulaması.
  • Yüz Değiştirici - Face Changer

    Android İçin Yüz Değiştirme Uygulaması, fotoğraflarda bulunan yüzleri değiştirmek için tasarlanan bir uygulamadır. Bu uygulamayı kullanarak herhangi bir fotoğraftaki yüzleri değiştirebilir, komik karikatürler oluşturabilirsiniz ve bunla
  • FaceRig

    FaceRig, arkadaşlarınızla birlikte de kullanabileceğiniz ücretsiz yüz değiştirme uygulaması.
  • Photo Editor & Perfect Selfie

    Photo Editor & Perfect Selfie: Android telefonunuz için en iyi fotoğraf düzenleme, rötuş, yüz güzelleştirme uygulaması
  • Meitu

    Meitu Android uygulaması ile cilt kusurlarını kapamaktan bacak uzatmaya, yüz gerdirmeden makyaj yapmaya her şeyi yapabiliyorsunuz.
  • Photo Face Makeup

    Photo Face Makeup, kendinizin ya da arkadaşlarınızın yüz fotoğrafları üzerinde makyaj yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.