Faces of Illusion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Faces of Illusion, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz fantastik bir eşya bulma oyunudur.

Gizli eşyaları bulmaya çalışıp büyük gizemi çözmeye çalıştığınız bir oyun olarak karşımıza çıkan Faces of Illusion'da zorlu zamanldar sizleri bekliyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda özenle gizlenmiş nesneleri bulmaya çalışıyorsunnuz.

Piyasaya sürdüğü gizem dolu oyunlarıyla tanıdığımız Artifex Mundi, mükemmel bir oyunu daha bizlere sunuyor. Yine fantastik öğelerle ve gizemli hikayelerle donatılmış oyunda özenle gizlenmiş nesneleri bulmaca çalışıyorsunuz. Tiyatro temasında geçen oyunda mini oyunları çözmeye çalışıyor ve binlerce yıllık gizemi açığa çıkarmaya çalışıyorsunuz. Dedektif olup genç bir kadının kaçırılma soruşturmasını üstleniyorsunuz. Hepsi özenle gizlenmiş nesneleri bularak gizemi aydınlatıyorsunuz. Oyun sırasında kendinizi hikayeye kaptırabiliyor ve saatlere oyundan kopamıyorsunuz. Bu nedenle bağımlılık etkisi oldukça yüksek bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Tabletlerinizde ve telefonlarınızda rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda sürükleyici olaylar sizleri bekliyor. 21 farklı mini oyun, özenle gizlenmiş nesneler ve çözülmeyi bekleyen gizem sizleri bekliyor. Faces of Illusion oyununu sakın kaçırmayın.

Faces of Illusion oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Faces of Illusion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
215 TOPLAM İNDİRME

Faces of Illusion, Mac bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz fantastik bir eşya bulma oyunudur.

Faces of Illusion, Mac OS X işletim sistemine sahip masaüstü bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz fantastik bir eşya bulma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Özenle gizlenmiş nesneleri açığa çıkarmaya çalıştığınız oyunda eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Fantastik oyunlarıyla tandığınız Artifex Mundi'nin yeni oyunu olarak karşımıza çıkan Faces of Illusion, yine mükemmel hikayesi ve çözülmeyi bekleyen gizemiyle ilgimizi çekmeyi başardı. Baştan aşağı fantastik öğelerle donatılan oyunda kayıp bir kadının soruşturmasını üstleniyor ve dedektif rolü oynuyorsunuz. Soruşturmayı açığa çıkarmak için gizlenmiş nesneleri açığa çıkarmaya çalışıyor ve gizemi çözmeye çalışıyorsunuz. İçesinde minik oyunları da barındıran Faces of Illusion, tamamıyla bağımlılık yapan bir oyundur. 

Gizemli hikayelerden hoşlanan biriyseniz ve bu tür eşya bulma oyunlarını seviyorsanız Faces of Illusion'u mutlaka indiremeniz gerektiğini söyleyebilirim. Zorlu oyunları ve özenle gizlenmiş nesneleriyle Faces of Illusion sizleri bekliyor.

Faces of Illusion oyununu Mac bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Illusion Squares

    Illusion Squares, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok keyifli bir resim tabanlı puzzle oyunudur.
  • Castle Of Awa

    Castle Of Awa, günün yorgunluğundan uzaklaşarak kendinizi dinlendirebileceğiniz güzel bir bulmaca oyunudur.
  • Park of Monster

    Canavarlar ve sihirlerle dolu dünyada savaşıyorsunuz.
  • Dungeon of Minos

    Minotor ile karşılaşmadan çıkışa gitmelisiniz.
  • Troll Face Quest: Game of Trolls

    Trollük yaparak bulmacaları çözün.
  • Path of Traffic

    Köprüler kurun ve ulaşım sorununu çözün!
  • Clash of Candy

    Clash of Candy, daha çok çocukların seveceği ve oynayabileceği tarzda hazırlanmış eşleştirme oyunları arasında.
  • Castle of Illusion

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.