Facility 47

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Facility 47 point & click türünde bir mobil macera oyunudur

Facility 47 eğer bulmaca çözme yeteneklerinize güveniyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil macera oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Facility 47'nin klasik bir point & click türünde macera oyunu olduğu söylenebilir. Oyunda yakın geçmişteki hafızasını kaybetmiş bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız derin bir uykudan uyandığında kendini buzlarla kaplı bir hapishanede buluyor ve buraya nasıl geldiğini, ne kadar süredir burada olduğunu hatırlayamıyor. Bize düşen görev ise kahramanımızın bu hapishaneden kurtulmasını sağlayarak etrafını keşfetmesine ve başına ne geldiğine dair ipuçlarını toplayarak birleştirmesine yardımcı olmak.

Facility 47 boyunca kutuplarda geçen kar ve buzlar arasında yapacağımız bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu maceramızda terkedilmiş bir bilimsel araştırma tesisinde ipuçlarını ve işimize yarayacak eşyaları keşfederek toplamamız ve yeri geldiğinde birleştirerek karşımıza çıkan bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Facility 47 grafik olarak oldukça başarılı bir oyun. Eğer point & click türünü seviyorsanız Facility 47 boş zamanlarınızı değerlendirebilmeniz için iyi bir seçenek olabilir.

Can Erdil Şentürk

Facility 47

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Facility 47 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Facility 47 oyunculara zorlu bulmacaları çözerek keyifli bir şekilde zaman geçirme imkanı veren point & click türünde klasik bir macera oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Facility 47'de kutuplarda geçen dondurucu bir hikaye bizi bekliyor. Oyunumuzun ana kahramanı kendini terkedilmiş bir tesiste küçük bir hücreye hapsedilmiş olarak buluyor; fakat buraya nasıl getirildiğini ve ne kadar zamandır burada olduğunu hatırlayamıyor. Bu buzlarla kaplı hücreden kurtulmasına yardım etmek ise bize düşüyor.

Facility 47'de terkedilmiş bir bilimsel araştırma tesisini adım adım keşfetmemiz ve kahramanımızın neden burada tutsak edildiğinin arkasındaki sebebi ortaya çıkarmamız gerekiyor. Bu iş için karşımıza çözmemiz gereken bulmacalar çıkmakta. Bu bulmacaları işimize yarayacak eşyaları toplayıp birleştirerek ve yerinde kullanarak aşabiliyoruz.

Facility 47 yüksek grafik kalitesiyle görsel olarak tatmin edici bir oyun tecrübesi sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hitman Sniper APK

    Hitman Sniper APK ile oyunda keskin nişancı Ajan 47 olarak suikastlar düzenliyorsunuz. En iyi keskin nişancı oyunlarından biri.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.