Fairy’s Dream

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Fairy’s Dream, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Fairy’s Dream, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Basit bir kurguya sahip olan oyunda reflekslerinizi konuşturuyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Tek tıklama moduna sahip bir oyun olarak karşımıza çıkan Fairy’s Dream'de reflekslerinizi test ediyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabilmenize imkan sağlayan oyunda boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsunuz. Oynanışı oldukça basit olan oyunda karanlık ve aydınlık taraf yer alıyor. Siz ise karanlık ve aydınlık taraf ile yukarıdan düşen kristalleri eşleştirmeye çalışıyorsunuz. Yukarıdan serbest düşmeye bırakılan kristalleri kendi taraflarıyla eşleştiriyor ve yüksek puanlara ulaşıyorsunuz. Eğer karanlık ve aydınlık taraf birleşirse oyun bitiyor ve en başa dönüyorsunuz. Bu nedenle dikkatli olmalı ve zamanlamayı iyi ayarlamalısınız.

Oldukça hoç grafiklere sahip olan oyunda işiniz çok zor. Dikkatli olmanızı gerektiren oyunda yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyor ve arkadaşlarınza meydan okuyorsunuz. Oyunu sosyal medya hesaplarınıza da bağlayabiliyorsunuz.

Fairy’s Dream oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fairy’s Dream

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Fairy’s Dream, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Fairy’s Dream, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Dikkat gerektiren bir oyun olarak karşımıza çıkan Fairy's Dream'de yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Sonsuz oyun modu şeklinde bir oynanışa sahip olan Fairy's Dream, refleksleri test eden bir oyundur. Oldukça basit bir oynanışa ve bağımlılık yapıcı kurguya sahip olan oyunda yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Tek dokunuş ile oynanan oyunda karanlık ve aydınlık tarafları eşleştirmeye çalışıyorsunuz. Oyuna başladığınızda yukarıdan kristaller düşüyor ve parmağınızla ekrana dokunarak iki tarafı doğru yerine yerleştirmeye çalışıyorsunuz. Sonsuz bir beceri oyunu arıyorsanız sizi meşgul edebilecek nitelikte olan Fairy's Dream, can sıkıntınızı söküp alabiliyor. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve zamanlamayı en iyi şekilde ayarlamalısınız.

Hoş grafiklere ve seslere sahip olan Fairy's Dream'ı oynamak oldukça basittir ancak yüksek skorlara ulaşmak için biraz ter dökmeniz gerekiyor. Öte yandan oyunu sosyal medya hesaplarınza bağlayarak arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz.

Fairy’s Dream oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fairy Craft

    Fairy Craft mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir Minecraft benzeri oyundur
  • Fairy Mix

    Fairy Mix, eşleştirme oyunlarından hoşlananlara hitap eden, uzun soluklu bir mobil oyun.
  • Fairy Sisters

    Fairy Sisters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir makyaj yapma oyunudur
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Poke Fairy

    Gerçek zamanlı olarak pokemon savaşlarına katılacağız.
  • Fairy Dale

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Regal Academy Fairy Tale POP 2

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu