Fall Forever

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Sonsuzluğa doğru bir düşüş.

Fall Forever oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Havadan düşen topa yön vermelisin. Topun patlamaması için dikenli engellere takılmaması gerekiyor. Bunu engellemek de senin elinde. Karşına çıkan sayılı blokların içinden geçerek puan toplayabilirsin. Eğer tercih etmek zorunda kalırsan her zaman üzerinde büyük sayı yazan bloğu tercih et. 

Böyle pratik oyunlar her zaman hoşumuza gitmiştir. Boş zamanlarımızda oynayarak sitres atabileceğimiz ve bir o kadar da eğlenebileceğimiz macera dolu bir oyun. Efsane atmosfere sahip olan oyunda oyunu elinden bırakman mümkün değil. Sürükleyici olması nedeni ile durmadan oynamak isteyeceğiniz güzel bir simülasyon oyunu. Ama dikkatli olman gereken bir konu var. Top düşerken hızlanabilir ve engellere takılabilir. Kazanmak istiyorsan her şeyin en iyisini yapman gerekiyor. Rekorları kırarak bu oyunun ustası olabilirsin. Sen de sonsuz maceraya katılmak istiyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Fall Forever

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Sonsuzluğa doğru bir düşüş.

Fall Forever oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Havadan düşen topa yön vermelisin. Topun patlamaması için dikenli engellere takılmaması gerekiyor. Bunu engellemek de senin elinde. Karşına çıkan sayılı blokların içinden geçerek puan toplayabilirsin. Eğer tercih etmek zorunda kalırsan her zaman üzerinde büyük sayı yazan bloğu tercih et. En çok puanı biriktiren kazanıyor.

Böyle pratik oyunlar her zaman hoşumuza gitmiştir. Sizleri yormadan güzel zaman geçirmenizi sağlayacak. Boş zamanlarımızda oynayarak sitres atabileceğimiz ve bir o kadar da eğlenebileceğimiz macera dolu bir oyun. Efsane atmosfere sahip olan oyunda oyunu elinden bırakman mümkün değil. Sürükleyici olması nedeni ile durmadan oynamak isteyeceğiniz güzel bir simülasyon oyunu. Ama dikkatli olman gereken bir konu var. Top düşerken hızlanabilir ve engellere takılabilir. Kazanmak istiyorsan her şeyin en iyisini yapman gerekiyor. Rekorları kırarak bu oyunun ustası olabilirsin. Sen de sonsuz maceraya katılmak istiyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Rebel Inc APK

    Rebel Inc APK, isyanı durdurmaya çalıştığınız politik, askeri, stratejik simülasyon oyunu. Rebel Inc Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.