Fallen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Fallen mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Fallen boş zamanlarınızı değerlendirmek için güzel bir seçenek olarak tercih edebileceğiniz bir mobil renk eşleştirme oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Fallen minimallik ve basitlik üzerine kurulu bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir. Oyunda temel olarak ekranın yukarısından aşağıya düşen farklı renkteki topları ekranın altında yer alan çember üzerindeki aynı renkleri le eşleştirmeye çalışıyoruz. Bu işi yapabilmek için çemberi kontrol etmemiz gerekiyor. Çember üzerine dokunduğumuzda çember üzerindeki renkler yer değiştiriyor ve bu sayede topları uyumlu renkler ile eşleştirebiliyoruz.

Fallen yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden küçük bir bulmaca oyunu. Oyunun tek el ile oynanabiliyor olması onu otobüs yolculukları gibi durumlarda oynanabilmek için ideal bir mobil oyun seçimi yapıyor.

Can Erdil Şentürk

Fallen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Fallen'da ekranın üst tarafından düşen topları renklerine göre karşılamaya çalışıyoruz.

Fallen, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz zorlu ve heyecanlı bir beceri oyunu. Dikkate ve reflekslere dayalı ilerleyen bu oyundaki temel amacımız pinball benzeri bir yapıda sunulan düzenekteki renkli çemberi kontrol etmek ve yukarıdan düşen topları yakalamak.

Kontrolümüze verilen çemverin dış bölümünde üç farklı renkten oluşan bölümler bulunuyor. Gelen topun rengine göre bu çemberi döndürerek aynı renkteki kısmıyla topu karşılamaya çalışıyoruz. Çemberi kontrol edebilmek için ekranın iki ynaında bulunan butonları kullanmamız gerekiyor.

Bu noktada çok hassas yönlendirmeler yapmamız gerekiyor çünkü topun önünde birçok engel bulunuyor ve bu engeller geliş açısının değişmesine sebep oluyor.

Fallen'ın grafikleri son derece kaliteli görünüyorlar ve animasyonlar da gayet akıcı bir ilerleyişe sahip. Açıkçası bu oyun beceri oyunlarından keyif alanların epey ilgisini çekecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fallen London

    Fallen London, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Planetstorm: Fallen Horizon

    Planetstorm: Fallen Horizon, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışan, oldukça kaliteli bir strateji oyunudur.
  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Mouse

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz puzzle oyunudur.
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu