FallenSouls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
180 MB DOSYA BOYUTU

FallenSouls, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz mmorpg oyunları arasında.

FallenSouls: Günahkar Ruhlar, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz mmorpg (çok oyunculu online rol yapma) oyunları arasında. Her biri üç ayrı sınıfa ayrılan üç kudretli ırk tarafından yönetilen güçlü krallığın karanlıklar ordusunu yöneten World Boss Leviathan’a karşı savaşını konu alan yapımda tek başımıza görev bazlı ilerlemek yerine diğer oyuncularla savaşıyor, zindanları ele geçirmek için mücadele veriyoruz.

Fazla detaylı olduğundan büyük ekranlı tablet veya telefonda oynanması gerektiğini düşündüğüm online savaş oyununda insanlar, orklar ve ölümsüzler olmak üzere üç sınıf yer alıyor. Üç sınıfta kendi içerisinde savaşçı, büyücü ve muhafız olmak üzere ayrılıyor. Irk ve sınıf kararımızı verdikten sonra doğrudan görevlere başlıyoruz. Bolca diyalogların geçtiği ilk bölümlerde karakterlerin direktifleri doğrultusunda ilerliyoruz. Eğitim bölümünü bitirmeyi başardığımızda online dünyaya dalıyoruz.

Dünyayı yok olmanın eşiğine getiren canavarı öldürmek için uğraş verdiğimiz oyunda hem ordumuzu hem de kalemizi yenileyebiliyor, geliştirebiliyoruz.

Erkan Calp

FallenSouls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

FallenSouls, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli mmorpg oyunu.

FallenSouls: Günahkar Ruhlar, iOS cihazlarınızda mmorpg gibi uzun süreli ekran başına kilitleyen oyunlara ayrı ilginiz varsa keyif alarak oynayacağınızı düşündüğüm bir yapım. Görsel açıdan oldukça kaliteli olmasına karşın hem ufak boyutlu olması hem de ücretsiz olmasıyla dikkat çeken oyunda her biri farklı yeteneklerle donatılmış üç ırktan birini seçip dünyayı sarmaya çalışan kötülüğü durdurmaya çalışıyoruz.

iPad’de oynamanızı tavsiye edeceğim oyunda insanlar dışında ölümsüzler ve orklar olmak üzere üç ırk yer alıyor. Seçimimizi hangi ırktan yana yaparsak yapalım savaşçı, büyücü ve koruyucu sınıfları çıkıyor. Asil insanlar, kana susamış yaratıklar veya ölümsüzler ırkından favorimizi seçip ilk görevimize başlıyoruz. Oyuna ısındırmak amacıyla tasarlanan başlangıç görevlerini oyunun öne çıkan ilginç görünümlü karakterlerinin direktifleri doğrultusunda tamamlıyoruz. Bu noktadan sonra diğer oyuncularla gücümüzü birleştirip saldırmak, ittifaklarımızı korumak, farklı sunucularda gücümüzü göstermek, lonca ölümsüzleriyle karşı karşıya gelmek gibi aksiyonlara dalıyoruz.

Kahramanlarla dolu savaşların hiç dinmediği etkileyici bir mmorpg olarak karşımıza FallenSouls, ücretsiz ancak düşmanlarımız karşı kısa sürede üstünlük kurmamızı sağlayan elmaslar da yer alıyor. Bu noktada para harcamamak adına oyuna girmeden uygulama içi satın alımları kapatmanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu