Farm Mania 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Dev bir çiftlik kurarak hayvanlar aracılığıyla ürettiğiniz organik ürünleri pazarlayacağınız eşsiz bir oyunudur.

Şehrin kalabalık ortamı ve gürültülü sokaklarından kendinizi sıyırarak huzur verici bir çiftliğe yerleşeceğiniz ve çeşitli hayvanları besleyerek farklı alanlarda üretime geçeceğiniz Farm Mania 2, simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve gerçekçi hayvan sesleriyle dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, hayalinizdeki çiftliği inşa ederek birbirinden sevimli hayvanları beslemek ve bu hayvanların sizlere verdiği çeşitli ürünleri pazarlayarak para kazanmaktır. Hayvanların yemlerini ve sularını zamanında vererek düzenli bir şekilde gelişmelerini sağlamalısınız. Ayrıca her türlü bakımlarını yaparak sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürmelerine yardımcı olmalısınız. Sürükleyici özelliği ve eğlenceli görevleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir çiftlik oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda çiftliğinizde besleyeceğiniz inek, kuzu, keçi, koyun, tavuk, eşek ve daha onlarca hayvan yer almaktadır. Tavukların yumurtalarını ve ineklerin sütlerini satarak para kazanabilir ve çiftliğini geliştirerek seviye atlayabilirsiniz. Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşacağınız Farm Mania 2 ile sizde kendi çiftliğinizi kurabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Farm Mania 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
412.8 MB DOSYA BOYUTU

Dev bir çiftlik kurarak hayvanlar aracılığıyla ürettiğiniz organik ürünleri pazarlayacağınız eşsiz bir oyunudur.

Hem Android hem de iOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından sevilerek oynanan Farm Mania 2, şehrin gürültüsünden uzak doğal bir yaşama adım atarak hayalinizdeki çiftliği inşa edeceğiniz ve birbirinden sevimli onlarca hayvanı besleyerek eğlenceli anlar geçireceğiniz eşsiz bir çiftlik oyunudur.

Canlı grafikleri ve kaliteli efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, kendi çiftliğinizi kurarak farklı ürünler çıkartabileceğiniz birçok hayvan türünü beslemek ve çiftliği geliştirerek büyük bir ticaret ağı oluşturmaktır.

Çiftlikteki hayvanların sularından tutun yemlerine varana kadar her türlü ihtiyaçlarını bizzat karşılamalısınız. Hayvanların günlük bakımlarını üstlenerek sağlıklı bir yaşam sürdürmeli ve kaliteli ürünler üretmelisiniz.

Hayvanlardan elde ettiğiniz süt, yumurta, et ve diğer ürünleri pazarda satışa çıkartarak yeni hayvan almalı ve daha büyük bir çiftlik kurmalısınız. Simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Farm Mania 2 ile sizde hayalinizdeki çiftliği yönetebilir ve macera dolu görevler üstlenebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Mania 1

    Eski çiftliği bir numara yapmayı başarabilecek misiniz?
  • Rilakkuma Farm

    Gerçek zamanlı olarak çiftçilik yapacağız.
  • Farm and Click

    Mobil cihazımızda çiftçilik yapacağız.
  • Farm Slam

    Hem bulmaca çözecek hem de çiftçilik yapacağız.
  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Golden Farm

    Gerçekçi bir çiftçilik dünyasına adım atacağız.
  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • Farm Factory

    Çiftlik kurarak onlarca farklı hayvanı besleyip satabileceğiniz eşsiz bir oyundur.