Farmdale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME

Farmdale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik kurma oyunudur.

Farmdale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik kurma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kendi ürünlerinizi yetiştirebildiğiniz oyunda lezzetli yemekler hazırlıyor ve kendi dünyanızı inşa ediyorsunuz.

Kendi büyülü dünyanızı inşa edebileceğiniz harika bir simülasyon oyunu olarak dikkat çeken Farmdale, ürünlerinizi yetiştirdiğiniz ve satmaya çalıştığınız bir oyundur. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi bahçenizle ilgileniyor ve elde ettiğiniz mahsüllerle yemek yaparak pazarda satıyorsunuz. Oldukça eğlenceli olan Farmdale'ı mutlaka denemelisiniz. Özellikle çocukların çok seveceği bir oyun olan Farmdale ile gizemli vadileri keşfedebiliyorsunuz. Farklı hayvanları besleyebiliyor, lezzetli yemekler yapabiliyor ve gizemli tapınakları keşfedebiliyorsunuz. Onlarca farklı karakterin de yer aldığı oyunda kendinize harika bir bahçe kurabiliyorsunuz.

Grafik ve ses olarak oldukça etkileyici bir atmosferde geçen Farmdale oyununda binalar inşa edebiliyor ve geliştirmeler de yapabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda can sıkıntınız da kalmıyor. Çiftlik kurma oyunlarından zevk alıyorsanız Farmdale oyunu mutlaka telefonlarınızda olmalı. Farmdale oyununu sakın kaçırmayın.

Farmdale oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Farmdale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
215 MB DOSYA BOYUTU

Farmdale, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik kurma oyunudur.

Farmdale, iPad'leriniz ve iPhone'larınıda oynayabileceğiniz harika bir çiftlik kurma simülasyonu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden eğlenceli sahnelerin yer aldığı oyunda kendi bahçenizi kuruyor ve yemekler yaparak satmaya çalışıyorsunuz.

Oldukça eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Farmdale, kendi çiftliğinizi kurabildiğiniz ve hayvanlarınızı yetiştirebildiğiniz bir oyundur. Oyunda gerçek bir çiftlik deneyimi yaşıyor ve ürünler yetiştirerek para kazanmaya çalışıyorsunuz. Ayrıa sevimli hayvanlar da yetiştiriyor ve güçlerinden faydalanıyorsunuz. Son derece gerçekçi bir atmosfere sahip olan oyuna kendinizi kaptırabilir ve gerçek dünyadan kopabilirsiniz. Severek oynayabileceğiniz Farmdale'de lezzetli yemekler yapıyor ve pazarda satarak para kazanmaya da çalışıyorsunuz. Özellikle çocukların beğenerek oynayacağı Farmdale'ı sakın kaçırmayın. Onlarca farklı karakterin de yer aldığı oyunda kendinize harika bir bahçe kurabiliyorsunuz.

Son derece basit bir oynanışa ve harika atmosfere sahip olan oyunda kullanılan grafikler ve sesler de oldukça etkileyici bir şekilde karşımıza çıkıyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz. Eğer çiftlik kurma oyunlarını seviyorsanız Farmdale'ı mutlaka denemelisiniz.

Farmdale oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Smartphone Tycoon

    İş simülasyon oyununda kendi akıllı telefon şirketinizi kuruyorsunuz.
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu