Fast & Furious Takedown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
257 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Lisanslı Hızlı ve Öfkeli arabalarıyla yarışlara katılıyoruz.

Fast & Furious Takedown, The Fast and The Furious (Hızlı ve Öfkeli) filmi hayranları için yapılmış mobil oyunlardan biri. Filmde yer alan arabaların da lisanslı olarak bulunduğu online araba yarışı oyununda rakiplerinizi yarış dışı bırakmak, anahtarlarını almak için mücadele ediyorsunuz. Trafiğe kapalı alanlarda düzenlenen süre sınırlı özel yarışlarda tüm hünerlerinizi sergiliyorsunuz. Hızlı ve Öfkeli ekibine katılmaya hazır mısınız?

Hız tutkunlarının izlemekten keyif aldığı seriye dönüşen popüler aksiyon filmi Fast & Furious Türkçe adıyla Hızlı ve Öfkeli’nin mobil platforma uyarlanan oyunlarından biri Fast & Furious Takedown. İlk olarak Android platformuna çıkış yapan ücretsiz yarış oyununda 60’ın üzerinde lisanslı araba yer alıyor. İçlerinde Dom’un Dodge Charger’ı, Hobb’un kamyonu, Shaw’un kötü şöhretli arabası da var. Rüyaları süsleyen bu arabalar için fazla sayıda özelleştirme mevcut. Arabalarınızı garajınızda topluyor, yükseltmeleri burada yapıyorsunuz. Yarışlardan bahsedecek olursam; 3 farklı yarışa girebiliyorsunuz. Rakipleri yarış dışı bırakma, X sürücünün anahtarını alma, polislerden kaçma ve daha pek çok görevin sizi beklediği altın kazandıran yarışlar Missions; yarıştıkça rütbe atacağınız, saygınlık kazanacağınız ve arabanız için yükseltmeleri açacağınız Versus; günlük para ödülü veren Challenge’lar, yarışlar arasında.

Erkan Calp

Fast & Furious Takedown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
521.7 MB DOSYA BOYUTU

Hızlı ve Öfkeli filminin arabaları lisanslı olarak bulunuyor.

Fast & Furious Takedown, dünyaca ünlü seri filmi The Fast and The Furious hayranları için özel mobil oyun. Dom’un Dodge Charger’ı, Hobb’un kamyonu, Shaw’un kötü şöhretli arabası dahil ikonik Hızlı ve Öfkeli arabalarının lisanslı olarak bulunduğu ücretsiz araba yarışı oyununda online birebir yarışlara giriyor, polislerden kaçmaya çalışıyor, özel görevlere katılıyor, yarışarak saygınlık kazanıyorsunuz. Hızlı ve Öfkeli filminin mobil oyunu da oldukça başarılı!

Hızlı ve Öfkeli filminin mobil platforma uyarlanan son oyunu Fast & Furious Takedown adını taşıyor. Android ve iOS platformuna eş zamanlı çıkış yapan, ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yarış oyunu, online teke tek kapışmalara sokuyor. Daha çok rakipleri yarış dışı bırakma ve polisleri atlatma amaçlı online yarışlar düzenleniyor. Yarış modları arasından Missions’ı seçerseniz tamamlandığınız her görev için altın kazanıyor, Versus’ı seçerseniz dünyanın dört bir yanından oyuncularla saygınlık yarışlarına giriyorsunuz. Bunlar dışında günlük düzenlenen, para ödülü veren Challenge’lar var. Bu arada 60’ın üzerinde filmden tanıyacağınız araba mevcut. Hızlı ve Öfkeli arabalarını garajınızda toplayıp yükseltebiliyorsunuz.

Fast & Furious Takedown Özellikleri:

  • Aksiyon - arcade sürüş
  • İkonik Hızlı ve Öfkeli arabaları
  • Arabaları garajda toplama ve modifiye etme
  • Gerçek sürücülerle nefes kesen online yarışlar

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • #DRIVE

    70'lerin aksiyon filmlerinden esinlenen mobil araba yarışı
  • Best Rally

    Düşük boyutlu, eğlenceli arcade yarış oyunu
  • PAKO Forever

    Polisleri atlatmaya çalışıyoruz.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Mi Racing (APK)

    Mi Racing (APK) indirin, Xiaomi'nin mobil araba yarışı oyununu herkesten önce oynayın!
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Hit n' Run!

    Trafiği karıştırın, polislerden kaçın!
  • Drift Max City APK

    Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.