Fat Princess: Piece of Cake

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Fat Princess: Piece of Cake tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve orijinal bir eşleştirme oyunudur.

Fat Princess: Piece of Cake klasik eşleştirme oyunlarına benzese de pek çok orijinal elemente sahip. Bu yönüyle oyun kalabalıktan sıyrılıyor ve ortaya orijinal bir şeyler koymayı başarıyor. Oyundaki amacımız üç adet aynı objeyi yan yana getirmek ve yok olmalarını sağlamak. Bu hedefe mümkün olduğunca başarılı bir şekilde ulaşmaya ve kıymetli mücevherleri toplamaya çalışıyoruz.

Oyun sadece eşleştirme oyunu dinamikleri üzerine kurulu değil. Stratejinin de büyük önemi var. Askeri birimlerimizi verimli bir şekilde yönetmeli ve düşmanlara karşı koymalıyız. Çok sayıda acımasız düşmanla karşı karşıya olduğumuz için toplamda 4 adet olan askeri birimlerimizi akılcı bir şekilde savaşa sokmalıyız.

Temel özellikler;

  • Toplamda 55 bölüm ve 5 farklı çevre modellemesi
  • 10 saatlik hikaye akışı
  • Facebook desteği ve arkadaşlarla rekabet etme imkanı
  • Güçlendirilebilir karakterler ve savunma birimleri
  • 10 bonus micadele

Eğer eşleştirme oyunları dikkatinizi çekiyorrsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz orijinal bir oyun arıyorsanız Fat Princess: Piece of Cake tam size göre.

Emircan Erdoğan

Fat Princess: Piece of Cake

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Fat princess: Piece of Cake klasik bir eşleştirme oyunu altyapısına sahip olmasına rağmen ortaya orijinal bir strateji oyunu çıkartıyor.

Fat Princess: Piece of Cake alışılmış bir altyapı üzerine kurulu olmasına rağmen araya birkaç farklılık katarak orijinal bir çizgide ilerliyor. Oyundaki temel amacımız üç veya daha fazla tıpatıp objeyi eşleştirmek ve yok olmalarını sağlamak.

Strateji oyunu atmosferine sahip olan Fat Princess: Piece of Cake’te benzer objeleri eşleştirerek prensese destek oluyoruz. Karşımıza çok sayıda düşman geliyor ve bu düşmanları 4 farklı asker birimini akılcı bir şekilde kullanarak yok etmeye çalışıyoruz. Toplamda 55 farklı bölüm var ve bu bölümler 5 farklı bölgede geçiyor. Bu yönüyle oyun asla monoton olmuyor ve sürekli yeni bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

Bu tarz oyunlarda görmeye pek alışık olmadığımız türden silah ve özel güç çeşitliliğine sahip olan Fat Princess: Piece of Cake’te tüm bölümleri başarıyla tamamlayarak mücevherleri topluyoruz. Elbette Facebook desteği de es geçilmemiş. Arkadaşlarınızla beraber oynayabilir ve en fazla puanı kimin alacağı konsunda rekabet edebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cake Jam

    Cake Jam pastaları eşleştirdiğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Piece Out

    Piece Out, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Disney Princess Majestic Quest

    Disney Princess Majestic Quest (Disney Prenses Sihirli Macera) Android oyunu
  • Crazy Cake Swap

    Crazy Cake Swap, Zynga'nın yeni üçlü eşleştirme oyunu.
  • Bake a Cake Puzzles & Recipes

    Yiyecekleri eşleştirerek sıra dışı bir pastane inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • High Cake: Cake Tower Mania

    High Cake: Cake Tower Mania düşen kek ve pastaları toplayarak dünyanın en yüksek kulesini inşa etmeye çalıştığımız keyifli bir oyun.
  • Cake Maker 2

    Cake Maker 2'de birbirinden lezzetli pastalar yapma şansı elde ediyoruz.
  • ONE PIECE TREASURE CRUISE

    ONE PIECE TREASURE CRUISE ünlü animeden uyarlanılan bir mobil oyundur