Fatal Raid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
213 TOPLAM İNDİRME

Fatal Raid eğer Dead Trigger gibioyunları oynamaktan keyif alıyorsanız ilginizi çekebilecek bir mobil FPS oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Fatal Raid'de kendimizi zombi kıyametinin ortasında buluyoruz. Nova City adı verilen bir şehre konuk olduğumuz oyunda bu şehrin sokaklarının zombiler tarafından istila edildiğine tanık olmaktayız. Bu kıyameti durdurmak için birkaç süper asker gönüllü oluyor, biz de bu kahramanlardan birinin yerine geçerek zombilerle savaşıyoruz.

Fatal Raid'i dilerseniz tek kişilik hikaye modunda oynayarak size verilen görevleri yapmaya çalışabilir, Nova City'de neden zombi kıyameti çıktığını keşfetmek için mücadele edebilirsiniz. Bu modda yüzlerce zombinin yanısıra mutasyona uğramış, bölüm sonu canavarı niteliğinde dev zombilerle de savaşabiliyoruz. Eğer daha yüksek heyecan arıyorsanız oyunun online modunda diğer oyunculara karşı savaşabiliyorsunuz.

Fatal Raid oldukça güzel grafiklere sahip.





Can Erdil Şentürk

Fatal Raid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
179 MB DOSYA BOYUTU

Fatal Raid mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Fatal Raid güzel grafikleriyle dikkat çeken bir mobil zombi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan Fatal Raid'de Nova City adlı kurgusal şehirde geçen olaylar konu alınıyor. Bu şehirdeki bir biyolojik felaket sonrası zombiler şehri istila ediyor. Biz ise süper askerlerin yerine geçerek zombileri ortadan kaldırmaya ve Nova City'i kurtarmaya çalışıyoruz.

Fatal Raid'i oynarken dilerseniz tek başınıza görevleri tamamlayarak senaryo modunu bitirmeye çalışabilirsiniz. Bunun yanısıra oyunda online oyun modu da bulunuyor. Bu modda PvP karşılaşmalarında diğer oyunculara karşı savaşabilmeniz mümkün.

Fatal Raid içinde farklı silah seçenekerine sahibiz. Bu silahları kullanarak yüzlerce zombiyle ve mutasyona uğramış dev bölüm sonu canavarlarıyla savaşabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fatal Fury

    Fatal Fury, Android telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz dövüş oyunları arasında.
  • Fatal Fight

    Fatal Fight, Kung Fu ustası Kai'nin intikam dolu mücadelesini konu alan bir mobil oyun.
  • Tank Raid

    Tank Raid, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online multiplayer tank savaşı oyunu.
  • Thunder Raid

    Thunder Raid'de düşman hatlarını yok etmeye çalışan bir uçağın kontrolünü ele alıyoruz.
  • RAID HQ

    RAID HQ, John Rambo yerine geçip adanızı korumaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Violent Raid

    Violent Raid klasik tarza bir uçak savaşı oyunudur.
  • Raid Defender

    Raid Defender, atari oyunu olarak kategorilendirilen ve oynaması son derece heyecanlı ve eğlenceli olan bir Android savunma oyunudur.
  • Castle Raid 2

    Castle Raid 2, Android cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çift kişilik bir savaş ve strateji oyunudur.