Father.IO AR FPS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
257 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi aksiyon FPS oyunu

Father.IO AR FPS, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Arttırılmış gerçeklik teknolojisiyle oynayabileceğiniz oyunda gerçek bir savaştaymış gibi hisse kapılabiliyorsunuz.

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi aksiyon FPS oyunlarından bir tanesi olabilecek düzeyde bir oyun olan Father.IO AR FPS,  hızlı ve tempolu sahneleriyle telefona bağımlı olmanızı sağlıyor. Arttırılmış gerçeklik teknolojsini kullanan oyunda sokak sokak gezerek düşmanlarınızı avlamaya çalışıyorsunuz. Telefonunuzun kamerası yardımıyla oynayabileceğiniz oyunu arkadaşlarınızla birlikte de oynayabiliyorsunuz. Ancak takım kurabilmek için özel ekipman satın almanız da gerekiyor. Aksiyon severlerin kaçırmaması gereken bir oyun olan Father.IO AR FPS, yüksek kaliteli grafikleriyle de dikkat çekiyor. Oyunda birbirinden güçlü silahları kontrol edebiliyor ve taktiksel savaşlara dahil olabiliyorsunuz. GPS tabanlı benzersiz bir oyun olan Father.IO AR FPS, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Gerçek bir savaş deneyimi yaşayabileceğiniz bu oyunu sakın kaçırmayın.

Father.IO AR FPS oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Father.IO AR FPS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
269 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güçlü silahları kontrol edebileceğiniz kaliteli bir FPS oyunu

Father.IO AR FPS, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir aksiyon FPS oyunu olarak dikkat çekiyor. Gerçek bir savaş hissine kapılabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Telefonunuzun kamerasını kullanarak oynayabileceğiniz bir arttırılmış gerçeklik oyunu olan Father.IO AR FPS, aksiyon dolu sahneleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çekiyor. Oyunda hızlı ve tempolu bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Takım kurabileceğiniz oyunda arkadaşlarınızda birlikte sokak sokak gezip birbirinizi alt etme mücadelesi veriyorsunuz. Takımca oynamak için özel bir ekipman almanızı da gerektiren oyunda birbirinden güçlü silahları kontrol ediyorsunuz. Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi aksiyon FPS oyunlarından bir tanesi olabilecek düzeyde bir oyun olan Father.IO AR FPS, GPS tabanlı benzersiz bir oyundur. Ayrıca Father.IO AR FPS, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. 

Father.IO AR FPS oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AR Smash Tanks!

    Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu
  • World War Heroes APK

    World War Heroes APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz 2. Dünya Savaşı temalı online FPS oyunu.
  • World War 2 - Battle Combat

    Popüler online mobil FPS oyunlarının geliştiricilerinden 2. Dünya Savaşı temalı yapım: World War 2 - Battle Combat
  • Gun Fire

    Mobil cihazınızda FPS savaş heyecanını yaşayın.
  • Combat Master

    Mükemmel grafiklere sahip olan Combat Master, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur.
  • FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK

    D-DAY APK, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan başarılı bir FPS oyunudur. FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK, senaryosu, atmosferi ve grafikleriyle türünün en iyilerinden.
  • Space Invasion Combat

    Space Invasion Combat, gezegenimize saldıran uzaylılara karşı savaş açtığımız bir FPS oyunu.
  • Battle Knife

    Teke tek bıçakla savaş oyunu