Fener Legend

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5,198 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Fener Legend APK veya Google Play Store'dan yüklenebilir. Fenerbahçe yeni mobil oyunu futbol severlerin beğenisini kazanıyor.

Fener Legend APK veya Google Play’den Android telefonunuza indirebileceğiniz yepyeni futbol oyunu. Fenerbahçe takımının Fubo Rolls’dan sonra çıkış yapan yeni mobil oyunu Fener Legend, iOS (iPhone/iPad) kullanıcıları için App Store’dan sonra Google Play Store’da yayınlandı. Fenerbahçe Spor Kulübünün mobil oyunlarından biri olan Fener Legend’da takımın unutulamayan efsane gollerini tekrar canlandırıyorsunuz. Takımınıza destek vermek için hemen yukarıdaki Fener Legend İndir butonuna dokunarak oyunu Android telefonunuza yükleyin. Alternatif olarak Fener Legend APK indirme linki de sunulmuştur.

Fener Legend APK İndir

Kulüp, yeni mobil oyunlarını sosyal ağ platformlarından “Fener Legend geliyor. Unutulmaz gollerimizi artık siz atacaksınız. Oyunumuzun demo versiyonunu sizlerle paylaşıyoruz, tam sürümü çok yakında!” olarak duyurmuştu. Nihayet beklenen gün geldi ve Fener Legend Play Store’da da yerini aldı. Android telefon kullanıcıları da oyunu telefonlarına ücretsiz olarak indirebiliyor. Telefonlarında Google Play yüklü olmayan futbol severler için de alternatif olarak Fener Legend APK indirme bağlantısı paylaştık.

Milyonları ekran başına kilitleyen, nefes kesen Fenerbahçe maçlarında atılan enfes golleri yeniden yaşama imkanı veren harika bir mobil oyun Fener Legend. Takımın hafızalara kazınan, hayati maçlarda atılmış süper gollerin heyecanını gerçek spikerlerin anlatımıyla Şükrü Şaraçoğlu’nun atmosferi ile yeniden yaşıyorsunuz. Sürekleyici ve harika senayoları canlandırdığınız bu futbol oyununda rakipleri birer birer yenerek galibiyete ulaşıyorsunuz. Yeni maç senaryolarının da güncelleme ile geleceği söylendi.

  • Kulüp tarihinde yer alan efsane oyuncuları yönetin.
  • Şükrü Saraçoğlu atmosferini yaşayın!
  • Gerçek spikerlerin anlatımıyla
  • Hikaye modu

Moo Moo Games ve Hi Games tarafından tasarlanan, Fenerbahçe Games altında yayınlanan yeni Fenerbahçe mobil oyunu Fener Legend’ı hemen indirin, eski maçlara giderek nostalji yaşayın!

Erkan Calp

Fener Legend

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,793 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Fener Legend App Store'da! Fenerbahçe'nin yeni mobil futbol oyununda efsane goller yeniden canlanıyor.

Fener Legend, Fenerbahçe Spor Kulübünün mobil oyunları arasında. Resmi taraftar uygulaması Mohikan Fenerbahçe’den sonra yayınlanan ilk mobil oyun Fubo Rolls’un ardından çıkış yapan Fener Legend, ilk olarak App Store’da indirilmeye açıldı. Fenerbahçe takımının yeni mobil oyununda kulübün hafızalara kazınan efsane gollerini tekrar canlandırıyorsunuz.

Fener Legend İndir

Milyonları ekrana kilitleyen önemli Fenerbahçe maçlarında atılan efsane golleri yeniden yaşatan harika bir mobil oyun Fener Legend. Takımın sosyal medya platformları üzerinden “Fener Legend geliyor. Unutulmaz gollerimizi siz atacaksınız. Oyunumuzun demo versiyonunu sizlerle paylaşıyoruz, tam sürümü çok yakında!” açıklamasıyla yayınlanan futbol oyunu, ilk olarak iOS (iPhone ve iPad) kullanıcıları için yayınlandı. Fener Legend Android platformu için yayınlandığında hem Fener Legend Google Play hem de Fener Legend APK indirme linklerini sizlerle paylaşacağız. Oyuna geçecek olursak, Fenerbahçe’nin yeni futbol oyunu Fener Legend ile efsane golleri tekrar canlandırıyorsunuz. Fenerbahçe tarihinde oynanmış unutulmaz maçlarda atılmış süper gollerin heyecanını yeniden yaşıyorsunuz. Tabii ki gerçek spikerler ve Şükrü Saraçoğlu atmosferi eşliğinde.

Sürükleyici ve harika senaryoları canlandırdığınız futbol oyununda rakipleri birer birer yenerek galibiyete ulaşın!

Fener Legend Fenerbahçe futbol oyunu öne çıkan özellikleri;

  • Kulüp tarihinde yer alan efsane oyuncular
  • Şükrü Saraçoğlu atmosferi
  • Gerçek spiker
  • Hikaye modu

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kazanan Futbol APK

    Kazanan Futbol APK, PES, FIFA Mobile, Dream League Soccer gibi popüler futbol oyunları ile aynı eğlenceyi sunuyor. Bu mobil futbol oyunu 50MB ve ücretsiz!
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • PES 18 APK

    PES 18 APK - Pro Evolution Soccer 2018 APK, Konami'nin ücretsiz oynanabilir futbol oyunu.
  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • Score Match APK

    Score Match APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen online futbol oyunu. Dünyanın her yerinden oyuncularla 1'e 1 kıran kırana maçlar
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Mobile Soccer League (MSL) APK

    Mobile Soccer League APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen futbol oyunudur. MSL APK, kolay oynanışlı eğlenceli futbol oyunu arayanlara tavsiyedir.