ff

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,028 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

ff, Flappy Bird gibi oynadıkça oynayasanız gelen eğlenceli ve heyecanlı bir Android beceri oyunu.

ff, komik bir isme sahip olmasına rağmen aslında oldukça eğlenceli ve çekişmeli bir Android beceri oyunu. aa, uu, au, rr vb. şekilde farklı oyun serileri içerisinde yer alan ve hepsi birbirine benzemesine rağmen farklı eğlence sunan başarılı bir oyun.

Bu oyundaki amacınız serinin diğer oyunlarının aksine top ile hedef alarak çubuğa tutturmak. Diğer serilerin bir çoğunda topları çubuklardan kaçırmaya çalışıyorsunuz. Toplamda 175 farklı ve birbirinden eğlenceli bölümden oluşan ff oyununa herhafta düzenli olarak yeni bölümler eklenmeye devma ediyor. Böylece eğlenceniz hiç bir zaman son bulmuyor. Bölümler arasında ilerledikçe zorlaşan ve zaman zaman geçemediğiniz bölümlerde sizi sinir eden ff, bu yönüyle aslında bağımlılık da yapıyor diyebilirim.

Eğer oyunda başarılı olursanız listelerde üst sıralara çıkabiliyor ve bunun sonucunda bronz, gümüş yada altın madalya kazanabiliyorsunuz. Ayrıca 175 bölümün hepsini açabilmek için bir önceki bölümlerini başarıyla tamamlamanız gerekiyor. Çok fazla oynadığınızda gözlerinizi biraz yorabilecek olan oyunu oynarken zaman zaman gözlerinizi dinlendirmenizi öneriyorum. Şahsen ben şu an ekrana şaşı bakmaktayım.

Eğlenceli bir oyun serisine başlamak istiyorsanız fakat oyun seçiminde kararsız kaldıysanız ff'i ücretsiz indirip başlayarak, serinin diğer oyunlarını da birer birer deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

ff

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,051 TOPLAM İNDİRME
11.3 MB DOSYA BOYUTU

ff, iPhone ve iPad sahiplerinin oynadıkça daha da oynayasını getiren eğlenceli ve hırslandıran bir iOS beceri oyunu.

ff, beceri oyunlarına kategorisine yeni giriş yapmasına rağmen oldukça ilgi gören ve eğlenceli bir oyun. Çok sevilmesinin nedeni ise seride benzer isimlere sahip olan diğer oyunlar. Benzer yapıda olan fakat amacınızın farklı olduğu oyunlar içerisinde ff ile yapmanız gereken çubukları top ile yakalamak. Iskalama şansınız hiç yok. Eğer ıskalarsanız bölümü baştan oynamak zorunda kalıyorsunuz.

Serinin diğer oyunları olan aa, uu, au, rr vb. diğer oyunlardaki amaç topları çubuklara değdirmemek fakat bu oyunda tam tersini yapıyorsunuz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyunda geçemediğiniz bölümleri atlamak, tüm bölümlerin kilidini açtırmak ve reklamları kaldırmak gibi ücretli seçenekler bulunuyor. Fakat bu seçenekler tamamen sizin insiyatifinizde ve ücret ödemeniz için hiç bir zorlama bulunmuyor. Oyunu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip 175 bölüm boyunca sınırsız oynayabiliyorsunuz. Düzenli olarak güncellenen oyuna yaklaşık olarak her hafta yeni bölümler ekleniyor ve böylece eğleneniz uzuyor. Bölümleri geçtikçe daha zor bölümlerle karşılaşıyorsunuz ve oyun gittikçe gerçekten çok zorlamaya başlıyor. İşin kötü yanı ise bölümleri geçemedikçe hırs yaparak daha fazla oynamak istiyorsunuz. En azından ben istiyorum :)

Önceden geçmiş olduğunuz bölümlere geri dönme şansınızın bulunduğu ff oyununu tüm iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak indirip, kesinlikle oynamasını tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur