Fiete Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME

Çocuklar için futbol oyunu

Fiete Soccer, akıllı telefon/tablette oyun oynayan çocuğunuz için indirebileceğiniz futbol oyunu. Futbola küçük yaştan ilgi duyan, maçları sizinle birlikte izleyen çocuğunuzun mobilde oynayabileceği en iyi futbol oyunu diyebilirim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

4 - 8 yaş arası çocuklar için yapılmış futbol oyunu Fiete Soccer, rengarenk arayüz, animasyonların ön plana çıkarıldığı yüksek kalitede grafikler ve kolay kontrol sistemiyle geliyor. 48 milli takım arasından seçim yapıp takımınızın ismini ve formanızı belirledikten sonra doğrudan turnuvaya katılıyorsunuz. Takımınıza şampiyonluğu kazandırmak için sıkı oynamanız gerekiyor. Rakipleriniz gittikçe iyi oynuyor, maçlar siz oynadıkça daha da heyecan kazanıyor. Zorlu rakipler karşısında ezilmemek için takımınızı yeni oyuncularla güçlendirmeniz gerekiyor. 180’den fazla oyuncu takımınıza girmeyi bekliyor.

Çocuklara özel futbol oyununda animasyonlar göze çarpıyor. Faul olduğunda oyuncunun ağlaması, kart gördüğünde sinirlenmesi, acayip vuruş stilleri ve kurtarmalar ve daha saymakla bitmeyecek hoş detay maç esnasında gözünüze çarpıyor.

Erkan Calp

Fiete Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
310.8 MB DOSYA BOYUTU

Çocuklar için en iyi mobil futbol oyunu

Fiete Soccer, iPhone/iPad cihazınızda oyun oynayan çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz ücretsiz futbol oyunu. Çocuklara özel hazırlanan mobil futbol oyununda 48 ülke Dünya şampiyonu olmak için mücadele ediyor. Heyecan seviyesi gittikçe yükselen futbol karşılaşmaları sizi bekliyor.

4 - 8 yaş arası çocukların oynayabileceği mobil futbol oyunu Fiete Soccer’da çizgi filmden kopup gelmiş birbirinden sevimli karakterlerin yeşil sahada kıyasıya mücadelesine katılıyorsunuz. Faul olduğunda ağlama, hakem kart gösterdiğinde sinirlenme, atış kaçtığında tepki gösterme, sert şutlar, artistik kurtarışlar, seyircilerin coşması ve daha saymakla bitiremeyeceğim hoş detay maç anında göze çarpıyor. Çocuklara özel hazırlanmış lakin gol atmak çok basit değil. Hele ki; turnuvada biraz ilerlediğinizde golü bulmak iyice zorlaşıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Rumble Stars Soccer

    Hayvanlar sahaya iniyor!
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Stickman Soccer 2018

    Mobilde 100MB altı en iyi ücretsiz futbol oyunu
  • Dream League Soccer 2021 APK

    Dream League Soccer 2021 sezonu açıldı! Dream League Soccer 2021 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Rocket Soccer Derby

    Aksiyon yüklü arabalarla oynanan online futbol oyunu