Fiete Sports

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Fiete Sports, çocuklara özel hazırlanmış spor oyunu ve hem ücretsiz hem de reklam içermiyor.

Fiete Sports, küçük yaşta mobil oyunculara özel hazırlanmış spor oyunları arasında. iPad’inizde oyun oynamaya meraklı çocuğunuz veya iPhone’unuzda oyun oynamak isteyen küçük kardeşiniz için seçebileceğiniz harika bir oyun.

Çocuklara özel hazırlandığından reklam içermeyen ilgilerini çekecek renkli arayüze sahip olan spor oyununda yüzme, bisiklet sürme, engelli koşu ve düz koşu gibi farklı spor dallarında altın madalyanın sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Tüm spor dallarında sporcunuzu ilerletmek için tek yapmanız gereken ekrana belli aralıklarla veya sıklıkla dokunmak. Örneğin; yüzme yarışında ekrana ne kadar sık dokunursanız o kadar hızlı yüzüyorsunuz. Engelli koşuda engelleri aşmak için tek dokunmanız yeterli oluyor.

Oyunda hangi yarışı seçerseniz seçin 2 rakibiniz var ve fazla güçlü değiller. Geriden gelip kolaylıkla geçme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fiete Soccer

    Çocuklar için en iyi mobil futbol oyunu
  • Yahoo Sports

    Yahoo Sports, mobil cihazlar için tasarlanmış en kapsamlı spor uygulamasıdır.
  • Sports Hero

    Sports Hero, iPhone ve iPad cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz retro spor oyunu.
  • Ketchapp Summer Sports

    Ketchapp Summer Sports, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu spor oyunları arasında.
  • MSN Sports

    MSN Sports, lig fikstürleri, puan durumları ve tuttuğunuz takım ile ilgili güncel haberlere kolayca erişebileceğiniz bir iOS spor haberleri uygulaması.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Sports Tracker

    Spor yaparken iPhone mobil cihazınızı yanınızdan ayıramayacaksınız, çünkü Sports Tracker uygulaması size performansınızı arttırmaya yönelik, yardımcı olacak özellikler sunuyor.
  • TV Sports Soccer

    TV Sports Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur