Fighters Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Fighters Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Fighters Unleashed oyunculara bolca aksiyon sunan bir mobil dövüş oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz beat em up türünde bir oyun olan Fighters Unleashed'da bizi Cadillac and Dinosaurs (atari salonlarında Mustafa adıyla da bilinir) ya da Final Fight (atari salonlarında Hagar diye bilinir) gibi klasik oyunlara benzeyen bir oyun tecrübesi bekliyor. Fighters Unleashed'da Alexia ve Charlie adlı kahramanlarımızın hikayesi konu alınmakta. Kahramanlarımızın Megan adlı arkadaşları bilinmeyen sebeplerden ötürü kaçırılıyor. Biz de Megan'ı kurtarmak için çabalayan kahramanlarımıza yardımcı oluyoruz.

Fighters Unleashed'da 2 boyutlu bir yapı mevcut. Kahramanlarımız ekranda yatay olarak ilerlerken karşılarına düşmanlar çıkıyor, tekmelerini ve yumruklarını kullanarak bu düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Kombolar yaparak tekme ve yumruklarımızı arka arkaya sıralarken askerler, zombiler, çete üyeleri, ninjalar ve mafya üyeleri gibi düşmanlarla savaşıyor, motora binerek yol alıyoruz.

Fighters Unleashed kolay kontrollere sahip olan bir oyun. Oyundaki bölüm sonu canavarları ise heyecanlı anlar yaşatmakta.

Can Erdil Şentürk

Fighters Unleashed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
232 MB DOSYA BOYUTU

Fighters Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Fighters Unleashed bize bir dönemler atari salonlarında başından ayrılamadığımız Final Fight ve Cadillac and Dinosaurs gibi klasik oyunları hatırlatan bir mobil dövüş oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz beat em up türünde bir oyun olan Fighters Unleashed'de Alexia veya Charlie adlı kahramanlarımızdan birini seçebiliyoruz. Bu 2 kahramanımızın oyundaki temel amaçları ise bilinmeyen bir sebepten ötürü kaçırılan arkadaşları Meganı kurtarmak. Kahramanlarımız bu hedeflerini gerçekleştirebilmek için askerler, mafyalar, çete üyeleri, ninjalar ve hatta zombiler gibi düşmanlarla savaşmak zorunda kalıyorlar. Biz de onları kontrol ederek maceraya dahil oluyoruz.

Fighters Unleashed'da bu oyun türünün klasik 2 boyutlu oyun yapısına sadık kalınıyor. Kahramanımızla ekranda yatay olarak ilerlerken karşımıza düşmanlar çıkıyor ve tekme yumruklarımızla kombolar yaparak düşmanlara karşı savaşıyoruz. Ayrıca bölüm sonu canavarları ile savaşmamız da gerekmekte.

Fighters Unleashed kolay kontrollere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dynasty Warriors: Unleashed

    Dynasty Warriors: Unleashed, Çin tarihinden kahramanlara yer veren bir aksiyon RPG oyunudur
  • Killer Bean Unleashed

    Killer Bean Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış ücretsiz ve başarılı bir aksiyon oyunudur.
  • KSI Unleashed

    KSI Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • 8 Bit Fighters

    8 Bit Fighters, 2 boyutlu grafikler ile birlikte dövüşler yapabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.
  • Random Fighters

    Random Fighters ilginç bir mobil dövüş oyunudur
  • Strike Fighters

    Strike Fighters heyeacn dolu bir uçak savaşı oyunudur
  • LEGO Chima: Tribe Fighters

    LEGO Chima: Tribe Fighters kolay bir şekilde oynanabilen eğlenceli bir mobil oyundur