Fighting Fantasy Classics

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayların yer aldığı eşsiz bir macera kitabını okuma fırsatı bulacağınız sürükleyici bir oyundur.

Macera dolu serüvenlerin anlatıldığı bir kitabın sayfalarından yola çıkarak esrarengiz olayları inceleyeceğiniz ve zorlu görevler üstlenerek korsanlarla mücadele edeceğiniz Fighting Fantasy Classics, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Metin tabanlı grafikleri ve gizem dolu olayları ile dikkat çeken bu oyunda amaç, aksiyon ve macera dolu hikayelerin yer verildiği eşsiz bir kitaptan yola çıkarak bir dizi görevi yerine getirmek ve korsanlarla girdiğiniz savaş kazanarak seviye atlamaktır.

Kılıcınızı kuşanarak uzun bir yolculuğa çıkacak ve esrarengiz olayları araştırarak çeşitli ipuçları toplayacaksınız. Buluğunuz ipuçlarından esinlenerek kitaptaki sırları çözebilir ve harita üzerindeki kilitli alanları açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu hikayeleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda ıssız ve vahşi bir ormanda dev canavarlarla savaşarak çeşitli olayların gizemini çözeceğiniz eşsiz bir senaryo bulunmaktadır. Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Fighting Fantasy Classics ile sizde bu senaryoda yer alabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Fighting Fantasy Classics

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
346.1 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayların yer aldığı eşsiz bir macera kitabını okuma fırsatı bulacağınız sürükleyici bir oyundur.

Android ve iOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan kolaylıkla ulaşacağınız ve ücretsiz olarak oynayacağınız Fighting Fantasy Classics, esrarengiz olayların yer aldığı eşsiz bir macera kitabından yola çıkarak zorlu görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Metin tabanlı grafiklerden ve gizemli olaylardan oluşan bu oyunda yapmanız gereken, kitabın sayfalarında bulunan gizemleri keşfederek ipucu toplamak için kolları sıvamak ve korsanlarla mücadele ederek sır perdesini aralamaktır. Kılıcınızı ve okunuzu kuşanarak vahşi bir adada uzun bir yolculuk yapacak ve ilginç olayları araştıracaksınız.

Ayrıca hikayelerden yola çıkarak çeşitli ipuçlarına ulaşacak ve kitabın kilitli sayfalarını açacaksınız. Sürükleyici bölümleri ve macera dolu hikayeleri sayesinde bağımlısı olacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda macera ve aksiyon dolu bölümlerden oluşan eşsiz bir kitap ve bu kitaptan yola çıkarak çözebileceğiniz onlarca esrarengiz olay yer almaktadır. Olaylardaki sır perdesini aralayarak görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Rol oyunları arasında bulunan Fighting Fantasy Classics ile sizde keyifli anlar geçirebilir ve stresten uzaklaşabilirsiniz. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Forged Fantasy

    Fantastik bir atmosfere giriş yapacağız.
  • MY Little Fantasy

    Onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek korkunç yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Sword Fantasy Online

    Verilen görevleri tamamlamak için çeşitli yaratıklarla aksiyon dolu dövüşler yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS

    Onlarca farklı savaş kahramanının yer aldığı benzersiz bir rol oyunudur.
  • Alien Canonbolt Fighting

    Farklı tehlikelerle karşılaşacağız.
  • D&D Style Medieval Fantasy RPG

    Sürükleyici ve macera dolu bir hikayede rol alarak ilginç karakterleri canlandıracağınız eşsiz bir oyundur.
  • Medieval Fantasy

    Karakter geliştireceğiz.
  • Snail Bobbery: Fantasy Journey

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.