FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
255 TOPLAM İNDİRME

Square Enix'in beklenen rpg oyunu FINAL FANTASY XV mobilde!

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION, Square Enix’in Android telefonlarda oynanabilen rol yapma oyunu. 10 heyecan verici bölümden oluşan ancak sadece ilk bölümünü ücretsiz olarak oynamamıza izin verilen rpg oyununda Seçilmiş Kral’ın tahtını geri almasına yardımcı oluyoruz. PC ve PS4 platformunda oldukça popüler oyunun mobil sürümünde grafikler biraz düşürülse de hikaye aynı tutulmuş, karakterler de olduğu gibi karşımızda.

Square Enix’in rpg türünü severlere özel hazırladığı FINAL FANTASY oyununun onuncusu nihayet mobil platformda yerini aldı. İlk bakışta grafik kalitesinin düşürüldüğü göze çarpsa da hikaye kısmını dokunulmamış. Oyunun PC veya konsol sürümünü keyif alarak oynadıysanız mobil sürümden de aynı keyfi alacağınızın garantisini verebilirim. İlk bölüm ücretsiz, sonraki bölümleri oynamak için satın alım (20$ - 89 TL) yapmanız gerekiyor ki bence bir mobil oyuna göre oldukça yüksek bir ücretlendirme.

Noctis, Gladiolus, Prompto, Ignis, Lunafreya dahil tüm karakterlerin yer aldığı oyunun hikayesi ise şöyle: Yıllarca süren mücadeleden sonra Lucis ve Niflheim ulusu nihayetinde bir ateşkes anlaşması yaparlar. Söz verilen bu barışın bir simgesi olarak Noctis (Lucis’in taht prensi) Tenebrae’nin leydisi Lunafreya ile evlenecektir. Prens düğünü için yola çıkar ancak yolculuğunun tehlikelerle dolu olduğundan haberi yoktur.

Erkan Calp

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
785.5 MB DOSYA BOYUTU

Square Enix'in beklenen oyunu FINAL FANTASY XV mobilde!

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION, Square Enix tarafından geliştirilen rpg oyunu. 10 bölüm sunan, ilk bölümünü ücretsiz oynayabildiğimiz oyunda Seçilmiş Kral’ın tahtını geri almasına yardım ediyoruz. Grafiklerin kalitesi biraz düşürülse de orijinal hikaye korunmuş. Oyunun PC veya konsol sürümünü oynadıysanız ve keyif aldıysanız mobil sürümünü oynarken aynı zevki alacaksınız.

Square Enix’in seriye dönüşen rol yapma oyununun onuncusu FINAL FANTASY XV, Pocket Edition ismiyle mobil platformda karşımızda. iOS tarafında iPhone ve iPad’de oynanabilir olan oyunun grafikleri düşürülmesine rağmen cihazları yoracak düzeyde. Oyunun hikayesi derin ve kısa sürede kendisine çekiyor. Hikayeye sürüklenirseniz kısa sürede telefonunuzun şarjını bitirebilirsiniz. Grafikler kadar oynanışı da beğendim. Karakteri yönlendirmek, diyaloğa girmek ve  dövüşmek için ekrana basitçe dokunmanız yeterli. Herkesin oynayabileceği şekilde tasarlanan oyunda FINAL FANTASY XV’in sevilen tüm karakterleri yer alıyor.

Oyunun hikayesinden de kısaca bahsetmem gerekirse; Lucis ve Niflheim ulusu arasında süre gelen savaş bir ateşkes anlaşmasıyla duraksar. Bu barışın bir simgesi olarak Lucis’in taht prensi Noctis ile Tenebrae’nin prensesi Lunafreya evlenecektir. Prens düğünü için yola çıkar lakin yolculuğunun ne kadar tehlikeli geçeceğinin farkında değildir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FINAL FANTASY AWAKENING (UYANIŞ)

    Square Enix Final Fantasy resmi lisanslı ARPG oyunu
  • Final Fantasy XV: A New Empire

    Final Fantasy XV: A New Empire, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • MOBIUS FINAL FANTASY

    MOBIUS FINAL FANTASY mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • FINAL FANTASY Record Keeper

    FINAL FANTASY Record Keeper, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • DISSIDIA FINAL FANTASY OPERA OMNIA

    FINAL FANTASY serisinin efsanevi kahramanları ve kötü adamları bir araya geliyor.
  • FINAL FANTASY VIII Remastered

    FINAL FANTASY VIII Remastered, Android Google Play'de! 1999'da çıkış yapan popüler oyunun yenilenen grafikleriyle karşımızda.
  • Final Clash

    Final Clash: 3D Fantasy Game, Android cihazlarda oynanabilen, zorlu görevlerde mücadele etmek üzere kahramanlarınızı özenle seçeceğiniz bir tür rol yapma oyunudur.
  • Pocket Fantasy

    Mücadele gücü yüksek bir rol oyunu