Find A Way

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Find A Way, noktaları bağlayarak ilerlediğiniz Android bulmaca oyunu.

Find A Way, Android telefonunuzda kafa yoran bulmaca oyunlarına yer veriyorsanız kesinlikle oynamanızı istediğim bir yapım. Minimalist görsellere sahip olan bulmaca oyununda tek yaptığınız noktaları birbirine bağlamak ancak oynamaya başladığınızda ilginç şekilde bağımlılık yapmaya başlıyor.

Kolaydan zoru doğruda ilerleyen 1200’ün üzerine bölüm sunan bulmaca oyununda tüm noktaları birbirine bağlamayı başarırsanız sonraki bölüme geçiyorsunuz. Yalnız ilerlerken dikkat etmeniz gereken iki kural var. Birincisi; noktaları dikey veya yatay bağlayabilirsiniz. İkincisi; Noktaları karelere değmeyecek şekilde bağlamalısınız. Bu iki kuralı zihninize çok iyi kazımalısınız, zira hamlenizi geri alma şansına sahip değilsiniz. Hata yaptığınız vakit bölüme sıfırdan başlıyorsunuz. Oyunun başlangıcında tablo küçük olduğundan bunun bir önemi yok ancak 1000’li bölümlerde gelen uzun tablolarda işler karışıyor. İçinden çıkamadığınız tablolarda kullanabildiğiniz bir sihirli değneğiniz var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find a Way Soccer: Women’s Cup

    Android kullanıcılarına ücretsiz sunulan bu oyunda sizi futbol sahası içerisinde bekleyen eğlenceli bulmacalar var.
  • Dig a Way

    Dig a Way, Android telefonda oynayabileceğiniz kazı yapma, hazine arama temalı macera - bulmaca oyunu.
  • Find Differences

    Find Differences, farklı başlıklar altındaki resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Find Objects

    Find Objects, listede yer alan tüm objeleri bulmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Find the Balance

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Find the Balance mobil oyunu, kendine has bir tetris modeli üzerine kurulu bulmaca tarzında bir mobil oyundur.
  • Find the Differences

    Find the Differences oyununda, 500 farklı bölümde sunulan resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalışabilirsiniz.
  • Find Differences Deluxe

    Find Differences Deluxe, bildiğimiz klasik 2 resim arasındaki farkı bulmaya yönelin başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Find The Difference

    Find The Difference eğlenceli bir fark bulma oyunudur