FindShip

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,701 TOPLAM İNDİRME
8.5 MB DOSYA BOYUTU

Global çapta hizmet veren FindShip denize açılmayı seven kullanıcıların denemesi gerekenler arasında yer alıyor.

FindShip dünya üzerinde 80.000 gemi ve teknede kullanılan kapsamlı bir uygulama. Temel olarak FindShip denizdeki konumunuzu harita üzerinde gösteriyor. Buna ek olarak sunulan arayüzde pek çok farklı bilgiye ulaşmak mümkün. Enlem, boylam, hız, anlık durum gibi bilgilere erişimin çok kolay sağlandığı FindShip'te tüm bilgiler düzenli bir şekilde sunuluyor.

Uygulamanın temel özellikleri;

  • En çok kullanılan uygulamalardan biri (80.000 çevrimiçi gemi, tekne vb.)
  • Dünyanın tüm limanlarını içeren kapsamlı altyapı
  • Otomatik yenileme özelliği
  • Google uydu haritası
  • Limanlara göre hava durumu tahminleri
  • Bulunduğunuz konumu paylaşmayı sağlayan fonksiyonlar

Uygulamanın en dikkat çeken özelliği bilgileri global olarak sunması. Bu sayede tek bir bölgeye bağlı kalmadan, dünya üzerinde herhangi bir yer hakkında çeşitli bilgilere anında erişim sağlayabilirsiniz.

FindShip güvenli bilgileri, kullanışlı arayüzü ve özenle hazırlanmış altyapısıyla dikkat çeken bir uygulama. Denize açılmayı seviyorsanız bu uygulamaya göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

FindShip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,157 TOPLAM İNDİRME

FindShip, denizlerde yolculuk yapan gemilerin hareketlerini gerçek zamanlı olarak takip etmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS navigasyon uygulaması.

FindShip, ister kendi gemi ve teknelerinizi isterseniz diğer gemileri takip ederek nerede olduklarını öğrenmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS denizcilik uygulaması. Navigasyon uygulamaları kategorisinde yer alan FindShip aslında adından da gayet net bir şekilde işlevini açıklıyor.

80.000 tane geminin online olarak gerçek zamanlı hareketlerini görme fırsatı bulacağınız uygulama Dünyanın en büyük limanlarını da içeriyor. Gemi ve teknelerin nerede oldukları dışında üretim yılları, ağırlıkları ve ne amaçla seyahat ettiği gibi bilgileri de sunan uygulama sayesince sürekli güncel gemi hareketlerini takip edebiliyorsunuz.

Otomatik olarak yinelenen sayfası sayesinde en güncel gemi ve tekne konumlarını görmenizi sağlayan Find Ship, uydu üzerinden harita görüntülerini de sunuyor. Tüm bu özellikleri dışında takip ettiğiniz gemilerin konumlarını arkadaşlarınız ile paylaşma imkanı sunan uygulama, gemi takip etmek için kullanabileceğiniz en gelişmiş denizcilik ve navigasyon uygulamalarından bir tanesi.

Etkili bir gemi ve liman arama motoruna sahip olan uygulamanın lite versiyonu ücretsiz olarak sunuluyor fakat reklam kaldırma, 20 gemi takip etme, 100 gemi takip etme ve takip etme geçmişini görüntüleme gibi özellikleri kullanabilmek için ekstra ücret ödemeniz gerekiyor.

Kullanışlı arayüzü sayesinde zorlanmadan istediğiniz işlemleri yapabileceğiniz uygulamayı gemi konumlarını takip etmek isteyen iPhone ve iPad kullanıcılarının mutlaka kullanması gerektiğini düşünüyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • Nasıl Giderim

    Nasıl Giderim, İstanbul genelinde seyahat etmeyi kolaylaştıran ücretsiz ve Türkçe bir navigasyon uygulamasıdır.
  • NAVIGON Europe

    NAVIGON Europe ile sürüşleriniz esnasında kullanabileceğiniz kapsamlı bir navigasyon cihazıdır.
  • OsmAnd Maps

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.