Finger Dodge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Finger Dodge, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Finger Dodge, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu. Arcade diyebileceğimiz bir tarza da giren oyunda her şeyi tek parmağınızla yapıyorsunuz, bu da bence en büyük artısı.

Finger Dodge aslında adından da anlaşılabileceği gibi parmağınızla bir şeylerden kaçacağınız bir oyun. Eğlenceli ve hızlı bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca yenilikçi ve farklı bir tarza da sahip olduğunu söylemek mümkün.

Oyunda amacınız parmağınızla mavi elementi ekranda hareket ettirerek kırmızı elementten kaçmasını sağlamak. Kırmızı element ekranda rastgele bir şekilde peşinizde dolaşıyor ve sizin dokunduğunuz elemente dokunmaya çalışıyor.

Eğer kırmızı element sizin elinizdeki mavi elementi yakalarsa oyun bitiyor. Bu arada zaman ilerledikçe ekranda birden çok mavi element çıkıyor. Ve siz de bunları toplayarak ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Bu şekilde en uzun süre dayanmaya çalışacağınız oyuna Google hesabınızla bağlanarak arkadaşlarınızla yarışma şansınız da var. Bu arada etkileyici seslerden dolayı oyunu kulaklık ile oynamanızı tavsiye ederim.

Bununla birlikte oyunun retro görünümlü neon tasarımı ve göze hoş gelen efektleri de dikkat çekiyor diyebilirim. Bununla birlikte oyunda güçlendirici bonuslar da bulunuyor. Eğer siz de beceri oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Finger Dodge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Finger Dodge, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Finger Dodge, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu. Finger Dodge basit, her yaştan oyuncunun oynayabileceği tarzda bir oyun diyebilirim. Tek yapmanız gereken parmağınızla ekrana dokunmak.

Arcade diyebileceğimiz tarzda da olan oyunda amacınız parmağınızla dokunduğunuz mavi elementi diğer düşman olan kırmızı elementten kaçırmak. Hem yenilikçi hem farklı hem de bağımlılık yapıcı bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Oyun özellikle ilk bakışta neon ve retro tarzdaki grafikleri ile dikkat çekiyor. Bununla birlikte göze hoş gelen efektler ve animasyonlar da oyunu daha güzel kılmış. Ayrıca oyundaki ses efektleri dolayısıyla kulaklıkla oynamanızı tavsiye ederim.

Oyunda amacınız yukarıda da belirttiğim gibi mavi noktanın üzerine dokunarak kırmızı noktadan kaçmasını sağlamak. Kırmızı nokta ekranda rastgele bir şekilde hareket ediyor ve mavi noktayı yakalarsa oyun bitiyor.

Bununla birlikte oyunda zaman ilerledikçe birden çok mavi nokta çıkıyor ve hepsini toplayarak uzun süre boyunca hayatta kalmanız gerekiyor. Güzel bir zaman geçirme oyunu olduğunu söyleyebilirim.

Bu arada oyuna Google hesabınızla bağlanarak arkadaşlarınızla yarışabiliyor ve liderlik listelerinde yerinizi de alabiliyorsunuz. Siz de bu tarz farklı beceri oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dodge White

    Dodge White Andorid işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan beceri ve aksiyon unsurları barındıran bir mobil oyundur.
  • Skillful Finger

    Skilfull Finger, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir beceri oyunudur.
  • Fast Finger

    Fast Finger Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve tamamen refleks becerisi üzerine kurulu bir beceri oyunu.
  • Cubiti Dash 'n' Dodge

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Finger Slayer

    Finger Slayer, Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış boş zamanlar için ideal bir refleks oyunu.
  • Fidget Spinner

    Fidget Spinner (Finger Spinner), Android telefonunuzda oynayabileceğiniz stres çarkı oyunu.
  • Dodge Blast

    Dodge Blast, iki butonla oynanan uzay temalı arcade oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Finger Cutter

    Finger Cutter, Android cihazınızı giyotine dünüştüren ücretsiz bir aksiyon oyunudur.