Fire Balls 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
900 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Hedefiniz tam karşınızda! Nişan alın, topu gönderin.

Fire Balls 3D, mobil platformda her oyunu patlayan popüler geliştirici Voodoo’nun yeni oyunu. iOS’un ardından Android platformuna çıkış yapan iAteş Topları adlı oyunda top silahıyla kuleleri yıkma mücadelesi veriyorsunuz. Gittikçe zorlaşan oyunda kuleleri yıkarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Zaman öldürmelik hızlı bir mobil oyun arıyorsanız tavsiye ederim.

İnternetsiz de oynanabilir olması ve tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz vakit geçirmelik bir mobil oyun Fire Balls 3D. Oyunda ilerlemek için yapmanız gereken şey; top silahıyla birkaç metre ötenizdeki kuleye ateş etmek. Kuleyi darmadağın olana dek durmuyorsunuz. Kuleyle aranızda duran nesneler kuleyi kolayca yıkmanızın önüne geçiyor. Atışınızı yapmadan önce bu nesnelerin hareketlerini çok iyi izlemelisiniz. Aksi halde kule yıkılmadan topunuz bitecektir.

Erkan Calp

Fire Balls 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

Voodoo'nun yeni oyununda top silahıyla kuleleri yıkıyoruz.

Fire Balls 3D, iPhone/iPad cihazınızda internetsiz oynayabileceğiniz beceri odaklı süper eğlenceli bir mobil oyun. Voodoo’nun olmasıyla iOS platformunda öne çıkan Ateş Topları oyununda top silahıyla kuleleri devirmeye çalışıyoruz. Son bir kat kalmayana dek ateş ediyoruz. Zorluk seviyesi kademeli olarak yükselen oyun, vakit öldürmek için birebir.

Durakta, okula veya işe giderken toplu taşımada, misafirlikte canınızı sıkıldığında, iş/okul arasında oynayabileceğiniz vakit geçirmek için birebir mobil oyunlardan Fire Balls 3D. Oyun çok basit gibi görünüyor. İlerlemek için tek yapmanız gereken; topları fırlatarak kule katlarını, sonunda da kuleyi ortadan kaldırmak lakin bu söylenildiği kadar kolay değil. Kuleyle aranızda hareket eden objeler var. Silindir formundaki platformda kendilerine yer bulan bloklar oyundaki tek engeliniz. Topu fırlatmadan önce bu blokların hareketlerini izlemeniz gerekiyor. Hangi yöne hangi hızda dönüyorlar, ne zaman duruyorlar, ne zaman hareket ediyorlar, hareketlerini dikkatlice izleyip atışınızı yapıyorsunuz. Bu arada toplarınız sınırlı sayıda. Yani; hesaba katmanız gereken diğer şey de; top sayısı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Color Balls 3D

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Pin Balls: aa pro

    Pin Balls, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • Paint Balls Rush

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Love Balls

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu
  • Balls Control

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balls VS Lasers

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Balls of the Dead

    Zombilerden kaçıp güvenli bölgeye sığınmalısınız.