Firefox Focus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
384 TOPLAM İNDİRME

Mozilla Firefox Focus, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışabilen, gizlilik öncelikli bir internet yarayıcısıdır.

Mozilla Firefox Focus, Android telefon ve tabletlerde kullanılabilen bir internet tarayıcısıdır. 

Siz herhangi bir internet tarayıcısını kullanırken, bir internet sitesine girmenizle birlikte, o internet sitesinde yeralan birçok farklı takip mekanizması, sizin o siteye girdiğinizi kaydedediyor. Bu kayıtlar genellikle, sitelere giren kişilerin sayıldığı analatik, sosyal medya ve reklam için tutuluyor. Çoğu zaman gördüğünüz şekilde, bir kitap aldıktan sonra Google reklamların kitaplarla donanmasının sebebi de bu aslında.

Firefox Focus da bunu engellemek adına ortaya atılmış bir tarayıcı. Bu tarayıcı hem bu takip mekanizmalarını engelliyor hem de mobil üzerinde gösterilen reklamların kökünü kesiyor. Tüm bunlar sizin bir internet sitesini açma hızını da etkilediği için Firefox Focus, diğer internet tarayıcılarına göre çok daha iyi bir performans vaat ediyor. Kullanımı da oldukça kolay olan ve neyi engelleyip neyi engellemek istemediğinizi de seçebileceğiniz bu tarayıcı, Android kullanıcıları mutlaka denemeli!

Ramazan Tugay Kahraman

Firefox Focus

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
886 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Firefox Focus, gizli modda gezinmeyi otomatik olarak açan, reklamları engelleyen güvenli internet tarayıcısı.

Firefox Focus, iOS 9 yüklü iPhone ve iPad’lerde Safari tarayıcı için özel hazırlanmış içerik engelleme uygulamalarından biriydi. Son güncellemeyle internet tarayıcısına dönüştü. İnternette gezerken iz bırakmak istemiyor daha doğrusu her çıkışınızda geçmişi temizlemekten sıkıldıysanız Firefox'un yeni tarayıcısını deneyebilirsiniz.

Ücretsiz indirip satın alım yapmadan kullanabildiğimiz ve diğer reklam engelleme uygulamalarından farklı olarak web tarayıcısı olan Firefox Focus, webde gezinirken hızımızı kesen ve kişisel verilerimizi ele geçirmeye çalışan zararlılardan uzak tutan oldukça hızlı bir tarayıcı. Reklam, sosyal ve diğer içerik izleyicileri başarılı bir şekilde engelleyen (hepsi ayrı seçenek olarak sunuluyor, dilersek kapatabiliyoruz) web tarayıcı sayesinde reklamlar tamamen ortadan kalktığından hem daha hızlı geziniyoruz, hem de daha az veri tüketmiş dolayısıyla da internet paketimizinden daha az harcamış oluyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Firefox OS Launcher

    Firefox OS Launcher ile Mozilla'nın yeni işletim sistemini Android içerisinden kullanmaya başlayın!
  • Firefox Private Network VPN

    Firefox Private Network VPN Android İndir: Firefox VPN Android telefonlar için hızlı, güvenli, kullanımı kolay VPN
  • Focus

    Focus pratik ve zengin özelliklere sahip bir fotoğraf galerisi uygulamasıdır
  • Focus Lock

    Focus Lock ile dikkatinizi toplamanız gereken durumlarda sizi cezbeden uygulamaları kilitleyebilir ve çalışmanıza yoğunlaşabilirsiniz.
  • Samsung Focus

    Samsung Focus, Android işletim sistemi kullanan telefonda çalışabilen bir tür iş üretkenliği arttırma uygulamasıdır.
  • Firefox Lite APK

    Firefox Lite APK İndir: Firefox Lite Android telefonlar için en hızlı internet tarayıcı. Firefox Lite Android APK indirin, internette ışık hızında sörf yapın.
  • Firefox

    Firefox yepyeni bir arayüz ve platform bağımsız çalışabilen yeni kodlama yapısıyla hazırladığı yeni tarayıcısını ilk kez Android cihazlarda kullanıcılarına sunuyor.
  • Firefox Send

    Firefox Send uygulamasında, dosyalarınızı uçtan uca şifrelenmiş bağlantı ile güvenli bir şekilde gönderebilirsiniz.