Fish Tycoon 2 Virtual Aquarium

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel yüzlerce balığı besleyebileceğiniz ve eşsiz bir akvaryum oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden güzel yüzlerce balık arasından dilediğinizi satın alarak balık beslemeye başlayabileceğiniz ve her geçen gün akvaryumunuzu daha da güzelleştirebileceğiniz Fish Tycoon 2 Virtual Aquarium Android, İOS ve Windows sürümleri sayesinde 3 farklı platformda oyuncularla buluşan sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi balık figürleri ile oyun severlere benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, birkaç balık satın alarak bu balıkları düzenli bir şekilde beslemek ve onları doğurtarak daha fazla balığa sahip olmaktır. Akvaryumunuzda dilediğiniz balıkları besleyebilir ve dilerseniz bu balıkları satarak para kazanabilirsiniz. Ayrıca çeşitli akvaryum bitkileri alabilir ve göz kamaştıran bir akvaryum oluşturabilirsiniz.

Oyun içerisinde yayın balığı, orfoz balığı ve daha 400’e yakın balık yer almaktadır. Ayrıca mercan, denizyıldızı ve daha yüzlerce deniz bitkisi bulunmaktadır. İstediğiniz balıkları bitkileri satın alarak eşsiz bir akvaryuma sahip olabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Fish Tycoon 2 Virtual Aquarium, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Fish Tycoon 2 Virtual Aquarium

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
195.4 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel yüzlerce balığı besleyebileceğiniz ve eşsiz bir akvaryum oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Göz kamaştıran yüzlerce akvaryum balığından dilediğinizi satın alabileceğiniz ve balık yetiştiriciliği yapabileceğiniz Fish Tycoon 2 Virtual Aquarium, mobil platformda simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Canlı grafikleri ve gerçekçi balık karakterleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı türdeki akvaryum balıklarını besleyerek bu balıkların üremelerini sağlamak ve balık sayısını arttırarak yolunuza devam etmektir. Balıkların yanı sıra denizanası, denizyıldızı, mercan ve daha onlarca deniz canlısından da dilediğinizi besleyebilir ve akvaryumunuzu güzelleştirebilirsiniz. Yetiştirdiğiniz balıkları belirli bir seviyeye getirdikten sonra satışa sunabilir ve para kazanarak yeni balıkların kilidini açabilirsiniz.

Oyunda yayın balığından, orfoz balığına kadar yüzlerce balık türü bulunmaktadır. Ayrıca akvaryuma koyabileceğiniz sayısız aksesuar ve balıkların gelişmesine katkı sağlayabilecek birçok deniz bitkisi yer almaktadır.

Android, İOS ve Windows işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Fish Tycoon 2 Virtual Aquarium, 1 milyondan fazla oyun severin beğenisini kazanmayı başaran eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Fish Tycoon 2 Virtual Aquarium

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
201.68 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel yüzlerce balığı besleyebileceğiniz ve eşsiz bir akvaryum oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Fish Tycoon 2 Virtual Aquarium, birbirinden güzel yüzlerce akvaryum balığından dilediğinizi besleyebileceğiniz ve balık üretimi yaparak para kazanabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici ve canlı grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, dilediğiniz balıkları satın alarak dilediğiniz gibi bir akvaryum oluşturmaktır. Balıkları dengeli ve doğru besleyerek sağlıklı bir şekilde üremelerini sağlayabilir ve bu sayede balıklarınızın sayısını arttırabilirsiniz. Akvaryuma dilerseniz çeşitli deniz bitkileri yerleştirebilir ve bu sayede ihtişamlı bir akvaryum tasarlayabilirsiniz. Yetiştirdiğiniz balıkları isterseniz satışa çıkartabilir ve para kazanabilirsiniz. Bu sayede yeni bölümlerin kilidini açabilir ve farklı balık türlerine ulaşabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve keyif verici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Android, İOS ve Windows sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Fish Tycoon 2 Virtual Aquarium, simülasyon oyun kategorisinde kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Fish Aquarium

    Yeni balık kapitalisti kralı siz olun.
  • Virtual Villagers Origins 2

    Kendi adanızda mutlu bir aile yaşantısı sunan keyifli bir oyundur
  • Business Tycoon 2

    İş imparatorluğumuzu kurmaya çalışacağız.
  • Cthulhu Virtual Pet 2

    İlginç yaratıkları besleyerek çeşitli ödüller kazanacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.
  • Smartphone Tycoon 2 APK

    Smartphone Tycoon 2 APK, telefon yapma oyunu olarak geçiyor. Kendi şirketinizi kurup akıllı telefonlar tasarlıyor, pazar lideri olmak için çalışıyorsunuz.
  • Milk Farm Tycoon APK

    Mobil simülasyon oyunları arasına yeni katılan Milk Farm Tycoon APK ile süt imparatorluğu kurmaya çalışacağız.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.