Fishing Championship

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi atmosfere sahip bir balık tutma oyunu

Fishing Championship, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir balık tutma oyunudur. Gerçekçi bir atmosferde geçen oyunda farklı türde balıkları avlıyor ve bilinmeyen balık türlerini keşfediyorsunuz.

Zorlu görevleri tamamlamanız gereken bir balık tutma oyunu olan Fishing Championship, keyfini çıkarabileceğiniz eşsiz bir mobil oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Güçlü fizik motoru ve gerçekçi atmosferiyle karşımıza çıkan oyunda farklı türde balıkları tutuyor ve deneyim kazanıyorsunuz. Okyanuslara açılıp tropikal balıkları keşfedebileceğiniz oyunda eğlenceli zaman geçirebiliyorsunuz. Farklı balıkçılık ekipmanlarını da kullanabileceğiniz oyunda eşsiz ödüllerin de sahibi olabiliyorsunuz. En fazla sayıda balığı yakamanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer balıkçılıktan zevk alıyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Fishing Championship oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fishing Championship

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
186 MB DOSYA BOYUTU

Farklı türde balıkları avlayabileceğiniz bir mobil oyun

Fishing Championship, kaliteli görselleri ve gerçekçi atmosferiyle karşımıza çıkan bir balık tutma oyunudur. Balık tutmayı seven herkesin telefonunda yer alması gereken bir oyun olarak dikkatimizi çeken Fishing Championship, sizleri bekliyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun olan Fishing Championship, zorlu görevleri tamamlayıp farklı türde balıklar keşfedebileceğiniz bir oyundur. Keyfinizi çıkarabileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim Fishing Championship ile farklı ekipmanları kullanabiliyorsunuz. Okyanuslara açılıp tropikal balık türlerini de keşfedebileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalı ve reflekslerinizi iyi bir şekilde kullanmalısınız. 

Fishing Championship oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fishing Hook: Bass Tournament

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynayabileceğiniz Fishing Hook: Bass Tournament mobil oyunu, balık tutmanın tüm keyfini sürebileceğiniz başarılı bir balık avı oyunudur.
  • Fishing Hook

    Fishing Hook, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde gerçekten balık tutuyormuş gibi hissedebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android balık tutma oyunu.
  • Monster Fishing 2019

    Gerçekçi bir balık tutma oyunu oynayacağız.
  • Fishing Superstars

    Fishing Superstars eğlenceli bir balık tutma oyunudur
  • Big Night Fishing 3D Lite

    Big Night Fishing 3D Lite ile balık tutma keyfini Android cihazınızda yaşayabilirsiniz
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.
  • Cat Goes Fishing APK

    Cat Goes Fishing APK Android balık tutma oyununda karakter sevimli bir kedi. Denizin en büyük ve tehlikeli balıklarını tutmaya çalışırken ona yardım edin.
  • Ultimate Fishing Simulator

    Mobildeki en gerçekçi balıkçılık oyunu