Fishing Hook: Bass Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynayabileceğiniz Fishing Hook: Bass Tournament mobil oyunu, balık tutmanın tüm keyfini sürebileceğiniz başarılı bir balık avı oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Fishing Hook: Bass Tournament mobil oyunu, gerçek bir balıkçılık deneyimi yaşamak isteyen oyunculara hitap eden huzur ve keyif veren bir balık tutma oyunudur.

Profesyonel balıkçılığın keyfini çıkarabileceğiniz Fishing Hook: Bass Tournament mobil oyunu, balıkçılığın tüm aşamalarını tecrübe edebileceğiniz eğlenceli bir simülasyondur. Çubuk oltalarla balık avına çıkacağınız oyunu oynaması oldukça kolay. Tek yapmanız gereken bulunduğunuz yerden oltayı denize fırlatmak ve ardından ekranda belirecek makarayı gösterilen yöne doğru hızla çevirmek.

Fishing Hook: Bass Tournament oyununda tutacağınız balığa göre çeşitli puanlar kazanacaksınız. Daha sonra kazandığınız puanlarla sahip olduğunuz oltaları geliştirebilirsiniz. Oyundaki grafiklerin kalitesi bir yana gerçekçi sahnelerle balıkçılık deneyimini sonuna kadar yaşayacaksınız. Ayrıca avlanma için gittiğiniz farklı konumlar oyunda tekdüzeliğin de önüne geçmiş bulunuyor. Hemen sponsorunuzu arkanıza alın ve ava başlayın. Gerçek bir balıkçılık deneyimi için Fishing Hook: Bass Tournament mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Fishing Hook: Bass Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
172 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Fishing Hook: Bass Tournament mobil oyunu, balıkçılığı tüm gerçekçiliğiyle elinizin altına getiren keyifli bir balık avlama oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Fishing Hook: Bass Tournament mobil oyunu, balık avlamanın her aşamasınız ve hazzını tecrübe edebileceğiniz gerçek bir balıkçılık deneyimi sunan keyifli bir mobil oyundur.

Fishing Hook: Bass Tournament mobil oyununda kontrollerin kolaylığı sizlere cazip ve huzurlu bir oyun oynayacağınızı müjdeliyor. Oyunda ilk etapta sponsorluk anlaşmanızı yapmanız ve ekipmanlarınızı tamamlamanız gerekiyor. Daha sonra çeşitli lokasyonlarda avlanmaya başlayacaksınız.

Oldukça gerçekçi sahnelerle oluşturulmuş Fishing Hook: Bass Tournament mobil oyununda balıkçılık macerası her an elinizin altında olacak. Oyunda her aşama aslına uygun dizayn edilmiş durumda. İlk etapta çubuk oltanızı suya savuracak ve beklemeye başlayacaksınız. Balık yeme geldiğinde ise karşınıza oltanın makarası çıkacak. Bu olduğunda hızlı davranıp gösterilen yönlere doğru makarayı çevirmeye başlayın. Sonunda zafer sizin olacak ve avınızı elinize alacaksınız.

Tuttuğunuz balığa göre puanlar kazanacak ve bu puanlarla da daha üstün oltaları ve uygun yemleri alabileceksiniz. Daha iyi ekipmanlarla daha büyük avların peşine düşebilirsiniz. Gerçek bir balıkçılık deneyimi sunan Fishing Hook: Bass Tournament mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen avlanmaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fishing Hook

    Fishing Hook, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde gerçekten balık tutuyormuş gibi hissedebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android balık tutma oyunu.
  • Fishing Championship

    Gerçekçi atmosfere sahip bir balık tutma oyunu
  • Bass Fishing 3D Free

    Bass Fishing 3D Free, kayığınıza binip balık tutabileceğiniz oldukça eğlenceli bir oyundur.
  • Monster Fishing 2019

    Gerçekçi bir balık tutma oyunu oynayacağız.
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.
  • Fishing Superstars

    Fishing Superstars eğlenceli bir balık tutma oyunudur
  • Big Night Fishing 3D Lite

    Big Night Fishing 3D Lite ile balık tutma keyfini Android cihazınızda yaşayabilirsiniz
  • Cat Goes Fishing APK

    Cat Goes Fishing APK Android balık tutma oyununda karakter sevimli bir kedi. Denizin en büyük ve tehlikeli balıklarını tutmaya çalışırken ona yardım edin.