Fit the Fat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Fit The Fat Android işletim sistemi cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.

Fit The Fat keyifli bir Android oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Mümkün olduğunca sade tasarlanmış olan bu oyunda muhtemelen biraz fazla fast-food tüketmiş bir karakteri zayıflatmaya çalışıyoruz. „Ne yapayım su içsem yarıyor yahu“ bahanesini bir kenara bırakıp spora yazılan bu elemanı zayıflatma görevi bize verilmiş.

Oyunda yer alan karakteri ip atlatarak zayıflatmaya çalışıyoruz. Fazla kilolu olduğu için bu hemen gerçekleşmiyor. Ekrana basarak zıplatacağımız karakter zamanla kilo vermeye başlıyor. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştıştığımız türden power-up’lara sahip olan Fit The Fat’te karakterimize yeri geldiğinde enerji içeceği içirerek biraz daha performanslı spor yapmasını sağlayabiliyoruz. Elbette enerji içeceğine ek olarak diğer türden güçlendiriciler de mevcut.

Fit The Fat’te çocuksu ve eğlenceli grafikler tercih edilmiş. Fakat bu kesinlikle bir eksiklik değil. Aksine oyunun genel atmosferiyle son derece uyumlu olarak ilerliyor. Kafa yormayan sade bir oyun arıyorsanız Fit The Fat sizi epey memnun edecektir.

Emircan Erdoğan

Fit the Fat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
26.4 MB DOSYA BOYUTU

Fit the Fat ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir beceri oyunudur. Oyunda zayıflamaya çalışan bir karaktere yardım etmeye çalışıyoruz.

Fit the Fat eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz gibi çoğu beceri oyunu soğuk bir oyun deneyimi sunar. Fakat Fit the Fat eğlenceli bir tema üzerine kurulduğu için daha eğlenceli ve sempatik bir oyun deneyimi sunuyor.

Oyunda muhtemelen fazla fast-food yemiş ve bu yüzden de çok kilo almış birini zayıflatmaya çalışıyoruz. Kilo vermek hiç de kolay değil özellikle obezliğe adım atmış birisi için. Fazla kilolarından şikayetçi olan bu karakteri içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için bol bol ip atlatmalıyız. İlk başlarda oldukça kolay gelen bu eylem zaman geçtikçe zorlaşıyor. Karakteri zıplatabilmek için ekrana dokunmak gerekiyor.

Bu zorlu programda karakterimize yardımı dokunabilecek birçok bonus ve power-up da bulunuyor. Örneğin karakterin enerjisi tükendiğinde bir şişe enerji içeceği içirmek gerekiyor. Karakterimiz zayıflamaya başladıkça fiziksel değişmler dikkat çekmeye başlıyor. Vücudu daha fit hale geliyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen oyun ücretsiz olarak indirebileceğiniz en keyifli yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Fit the Fat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Fit the Fat, Windows Phone telefonunuzda boş zamanlarınızda keyifle oynayacağınız bir beceri oyunu.

Fit the Fat, Windows Phone telefonunuzda kısa süreliğine açıp sinir olmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyunda fast food ürünleriyle beslenme sonucu 200 kiloya ulaşmış sevimli bir karakere eski sağlıklı günlerine dönmesi için yardımcı oluyoruz.

Android ve iOS platformunda 1 milyondan fazla indirmeye ulaşan beceri oyunu Fit the Fat’in Windows Phone sürümü resmi olarak bulunmasa da başarılı bir kopyası mevcut ve oynanabilirlik olarak orijinalinden farksız diyebilirim. Kafa yormadan boş zamanlarda oynanmak için son derece idealn olan oyunda yüzlerce kilodaki bir dev yığınını kaslı fit görünümlü birine çevirmeye çalışıyoruz. Karakterimizi ideal kilosuna kavuşturmak için koskoca spor salonunda kullanabildiğimiz tek malzeme ip.

Oyunda başladığımızda karakterimiz yaklaşık 200 kiloda. İp atlatarak yavaş yavaş göbeğini eritmeye çalışıyoruz. Bu hareketi sürekli olarak uygulamamız gerekiyor. Çünkü ip atlatmayı bıraktırdığımızda karakterimiz sihirli bir şekilde eski günlerine geri dönüyor. Lakin enerji içeceği, çikolata gibi güç veren besinlerle karakterimizi motive edebiliyoruz.

Oyunda yaptığımız tek şey ip atlamak olduğundan kontroller de buna göre ayarlanmış. Karakterimizi ip atlatmak için ekrana belli aralıklarla dokunuyoruz. Ritmi kısa sürede yakalamak mümkün olsa da bu yöntemle kilo vermek oldukça uzun sürüyor ve bir süre sonra hem parmaklarınız yoruluyor hem de oyun sıkıcı bir hal alıyor. İp atlama dışında koşma, ağırlık kaldırma gibi eylemler de eklenseydi bence oyun çok daha eğlenceli olurdu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fit the Fat 2

    Fit the Fat 2, obez genci zayıflatmaya çalıştığınız bir spor oyunu.
  • Fit the Fat 3

    Parkurları tamamlamaya çalışacağız.
  • Fit In The Hole

    Fit In The Hole, şekil değiştirerek ilerlediğiniz zorlu Android oyunu.
  • Fat Pusher

    Fat Pusher Android oyununda engelleri aşarak platform sonuna ulaşmaya çalışıyorsunuz.
  • Run & Don't get Fat!

    Run & Don't get Fat! herkesin keyifle oynayabileceği, epey zorlu bir beceri oyunu.
  • Fat No More

    Fat No More, fast foodla beslenen insanları sağlıklı günlerine döndürmeniz gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Fat To Buff

    Fat To Buff, zayıflamak için sizin koçluğunuzu tercih eden insanlara kilo verdirmeyi amaçlayan bir oyun.
  • Garfield: My BIG FAT Diet

    Garfield: My BIG FAT Diet, şişman kedi Garfield'ın diyetini bozmasına yardımcı olduğunuz eğlenceli bir mobil oyun.