FitBest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

FitBest sayesinde sağlıklı yoldan kısa sürede kilo verebiliyoruz.

Fitbest, kilo vermek ve daha sağlıklı bir vücuda kavuşma gayesi taşıyan iPhone ve iPad cihaz sahipleri için özel olarak tasarlanmış bir kilo verme uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde uzman diyetisyenlerin önerileri doğrultusunda, sağlıklı şekilde kilo verebiliyoruz.

Öncelikle altını çizmemiz gereken önemli bir nokta var. Fitbest'ten maksimum verimi alabilmek için düzenli kullanım alışkanlıkları edinmek gerekiyor. Bir gün bilgilerinizi girip ertesi gün es geçerseniz uygulama yaşam tarzınızı tam olarak analiz edemeyeceği için önerileri de çok verimli olmayacaktır.

Fitbest, önerilerde bulunmadan önce ideal kilomuzu ve vücut kitle endeksimizi tespit ediyor. Buna ek olarak günlük yaktığımız kalori miktarını da ölçerek kilolarımızdan en kısa sürede kurtulmamızı sağlayacak önerileri listeliyor.

Kullanıcıları ve diyetisyenler arasında özel bir etkileşim alanı da oluşturan Fitbest, sağlıksız diyetler yerine vücudun dengesini bozmadan kilo vermek isteyenlerin denemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulamasında yaşadığınız sağlık problemlerinin hangi hastalığa işaret ettiğini öğrenebiliyorsunuz.
  • Healpy

    Groupama Sigorta'dan sağlık asistanı: Healpy
  • PainScale

    PainScale uygulaması kronik ağrılarınızın tedavi sürecini yönetebilmenizi ve yaşam kalitenizi yükseltebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Nöbetçi Eczane uygulamasında dilediğiniz şehir ve ilçedeki nöbetçi eczaneleri görüntüleyebilirsiniz.
  • Google Fit

    Google iOS uygulamasını indirin, iPhone'unuzdan sağlık ve aktivite takibi yapın.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması KOAH hastalığına dair faydalı ve bilgilendirici içerikleri sizlere sunuyor.
  • Fitekran

    En iyi sağlık rehberi uygulaması
  • Ekip

    Sağlık sektöründe çalışan personeller, Ekip uygulaması ile özlük işlemleri ve sosyal gruplar gibi özelliklerden faydalanabiliyorlar.